2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ: Nadam se da će se o derbiju pričati danima, ali u pozitivnom smislu!

Objavljeno: 11.09.15 u 12:10

Trener Partizana Zoran Milinković istakao je pred 149. „večiti derbi“ da očekuje pravi spektakl, ali da sutrašnja utakmica neće odlučiti osvajača titule.

– Crvena zvezda je napravila dosta stvari u prelaznom roku i pokazala da ima šampionske ambicije. Oformili su vrlo kvalitetan tim, imaju ostvarenog trenera kojeg veoma cenim. Očekujem sadržajan derbi, dobru igru, rezultastsku neizvesnost i da će Srbija pričati o njemu danima. Jesmo rivali, uvek ćemo biti, ali nadam se da će sve proći u fer i sportskom duhu – rekao je Zoran Milinković.

Strateg Partizana je istakao da će nijanse odlučiti pobednika i pohvalio je nekoliko suparničkih igrača.

– Utakmice u Evropi bi mogle da nam pomognu, iako to ne mora ništa da znači. Verujem u svoj tim, iako Zvezda ima veoma dobar sastav sa Srnićem, Kataijem, Donaldom, ali i mladim talentovanim igračima kao što je Grujić.

Crno-beli će u duel sa Crvenom zvzedom ući kompletni što raduje Zorana Milinkovića.

– Ono što bih naglasio je da su svi dobro i da računam na sve igrače. Verujem da smo pauzu dobro iskoristili da se osvežimo – zaključio je Milinković.

0
0

2 Komentara

  1. I JA SE NADAM…ALI U NASU i TVOJU KORIST…STO ZBOG TEBE, STO ZBOG „NASE“ UPRAVE I „MAESTRALNOG PRELAZNOG ROKA“… !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Теби треба маестрални орган и то на оно место где леђа губе часно име !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter