6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVI TO ŽELE, SAMO ON NE: Ovim odgovorom je dosadašnji Zvezdin izvođač penala sve iznenadio!

Objavljeno: 11.09.15 u 10:07

Izgleda da je promašen jedanaesterac protiv Radničkog iz Niša ostavio traga na samopouzdanju Aleksandra Kataija.

Svima je san da zatresu mrežu ‘večitog’ rivala u nekom od derbija između Crvene zvezde i Partizana. Svakako najlakša mogućnost za to jeste udarac sa 11 metara, odnosno, jedanaesterac. Ipak, tada prorade i emocije, gol se smanji, a golman naprasno poveća.

Zato dosadašnji izvođač najstrožih kazni u Crvenoj zvezdi, Aleksandar Katai, kaže da se neće latiti lopte ukoliko Milorad Mažić u subotu pokaže na ‘belu tačku’ u kaznenom prostoru Partizana.

– Sigurno neću šutirati penal. Ima igrača koji će izvesti eventualnu najstrožu kaznu, a na meni je da pokušam da iz igre pogodim mrežu Partizana. Iskreno se ne opterećujem realizacijom i ishodom koji je svakako bitan, ali nije presudan za nastavak sezone – rekao je Aleksandar Katai za ‘Sport’.

Očekivanja su, kao i kod svih navijača, najveća.

– Ulog je veliki, meč uvek više od igre. Nama je sada malo lakše pošto ne moramo da jurimo minus kao u aprilu, ali znam da u ovakvim mečevima ne može da se kalkuliše sa rezultatom. Mi izlazimo da se nadmećemo punim gasom, a i oni imaju sigurnost posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope – istakao je Katai.

Iz tabora oba rivala najavljuju borbu za isključivo tri boda, nikako jedan. Aleksandar Katai je nešto oprezniji i svestan da do kraja prvenstva ima još mnogo da se igra i posle subotnjeg duela.

– Ovo je prva bitka od tri. Rasplet ne mogu da prognoziram, ali mogu da najavim veliku borbu zajedno sa mojim drugovima – najavio je Katai.

0
0

6 Komentara

  1. Po ko zna koji put vam pisem istinu,Mazic je navijac partizana,ali je profesionalac veliki,zbog toga i sudi utakmice u Ligi Sampiona,jer profesija mu nalaze tako da ne sme da se opredeljuje za klub.Ja sam mu sugradjanin i dobro upucen u njegovu opredeljenost.On sto moze uraditi je da svira par faulova za partizan,cisto da im dodeli loptu,oko kaznenog prostora po mogucstvu.Upamtite to,jer tako ce i biti.Slobodnjaci su najveca mogucnost pomaganja od strane Mazica partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • To svako zna,ko prati fudbal malo duže,osim ovih grobarčića koji nisu ni šutnuli loptu,osim preko igrica,pa i neznaju šta je pravi penal.Mažić je i dobio znak Fifa i postao internacionalac,kao deo zasluga što je pomagao partizanu.Od tada je počeo da sudi pošteno,osim tih sitnih,naoko nevažnih detalja ali koji mogu znano da utiču na rezultat.Tako nije svirao čist faul nad Mrđom i iz tog napada je partizan dao pobedonosni gol ili u prezadnjem derbiju,kad je Lazović napravio faul nad Lazićem a to je pokazao i pomoćni sudija,Mažić je svirao faul na 18 metra za partizan iz koga su i postigli gol.Oni se uhvatili za ona dva čista kao suza,penala jer ne poznaju ni pravila ni fudbal.

      0
      0
      Odgovori
    • Neznam što se ti javljaš,grobarčiću a potpisuješ kao neko drugi.Doduše,možda i jesi meraklija jer ste vi svi bili nekada navijači ili Zvezde ili partizana,pa kao janičari,promenili klub.Takvih ima i među grobarima kolko oćeš a kod vas,gotovo svi…sigurno stara ljubav zaborava nema.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter