18
Košarka

STIŽU PRIHODI: Ovim potezom će Nikola Peković početi sa popunjavanjem kase KK Partizan

Objavljeno: 11.09.15 u 10:43

Navijači Partizana nisu oduševljeni time što je novi predsednik smenio trenera Duška Vujoševića, ali se nadaju da bi se mogla promeniti finansijska situacija u klubu.

Dolazak Nikole Pekovića na mesto predsednika Košarkaškog kluba Partizan mogao bi da znači i dodatne prihode u klub, koji je prethodnih par godina bio na ivici egzistencije usled velike finansijske krize.

Sa nekim potezima već se krenulo, a jedan od njih biće i prodaja njegovog dresa iz Minesota Timbervulfsa sa autentičnim potpisom popularnog ‘Pekmena’. On će biti dat na aukciju i licitacija će se vršiti u narednih sedam dana. Početna cena biće 500 evra i sa svakom novom ponudom rašće najmanje za još 20 evra.

Sav prihod sa ove aukcije ići će u kasu Košarkaškog kluba Partizan. Podsetimo, pre ovoga na licitaciju su išli i potpisani dresovi Saše Pavlovića, Milana Mačvana i Dragana Milosavljevića, ali će ova sa dresom Nikole Pekovića biti veća od svih prethodnih i doneće veću količinu novca u klupsku kasu.

0
0

18 Komentara

  1. Cuj cigansturu franjevacki klub pa sto ste se nag… Sostaru franjevcu nekidan kad vam je dao 6 igraca bas ste jadni i bedni nedaj boze srba kao vas Covic

    0
    0
    Odgovori
  2. Da se prodaje u srbiji za 500evra on nije normalan pa srbija je na ivici egzistenciji,odakle te pare.kad nase plate su oko 30000 din a ima i koji manje primaju

    0
    0
    Odgovori
  3. Od prodaje dresa popuniće kasu buahahahahh…. izgleda da ta koalicija Peković – Šarić neće baš ići kako su hrvatski glazbenici zamišljali. Postaćete skladište gudre ooooo klošari. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE! ! !

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. PEKmenov DRES ILI pudlicin POVODAC, CIJA JE VECA VREDNOST, NAGRADNO PITANJE OD 1 000 000 dolara.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter