10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: U Zvezdi informacije cure kao kroz probušenu kadu, Živković nosi Partizan!

Objavljeno: 11.09.15 u 13:58

Trener fudbalera Crvene zvezde, Miodrag Grof Božobić ponovo je ljut na medije jer, kako kaže, prenose dezinformacije, a pred dvoboj sa Partizanom je istakao da je „motor večitog rivala“ Andrija Živković.

– Pred nama je najveći derbi u Evropi. Oduvek mi je želja bila da ponovo osetim adrenalin koji nosi najveća utakmica u Srbiji. To je meč za koji se živi i koja daje heroje i tragičare. Igramo protiv najvećeg rivala, da nema Partizana ne bi verovatno bili ni ovakve Zvezde. Meč ništa ne reševa, ali je veliki prestiž – istakao je Miodrag Grof Božović na konferenciji za novinare.

Strateg Crvene zvezde je dodao da će njegov tim igrati na pobedu, jer mu remi ne odgovara.

– Derbi je uvek inspiracija. Mnogo puta se dešavalo da u večitom derbiju slavi slabiji tim. Igramo na našem terenu i pred našim navijačim, što je prednost. Remi ne bi bio dobar rezultat za nas, bez obzira na ime rivala.

Miodrag Grof Božović je ponovo bio ljut na medije koji su objavili da je Srđan Plavšić povređen.

– Samo Orlandić nije u kombinaciji za sastav. Lično ne znam ništa o povredi Plavšića o kojoj su mediji pisali. Izgleda da u Zvezdi informacije cure kao kroz probušenu kadu – u svom stilu je rekao Božović.

Crnogorski stručnjak je istakao da mu se iz redova Partizana najviše sviđa Andrija Živković i da igra crno-belih zavisi od njegovog raspoloženja.

Živković mi se najviše sviđa, on je jedan od najboljih igrača u Srbiji. Ima sve predispozicije da napravi sjajnu karijeru. Takođe, Babović jednim potezom može da reši utakmicu, kao i brzonogi Abubakar. Od te trojke će nam pretiti najveća opasnost – zaključio je Božović.

Kapiten Aleksandar Luković je pozvao na fer i sportsku igru, a da na kraju pobedi bolji.

– Spremni ulazimo u meč, poštujemo aktuelnog šampiona. Neka pobedi bolji, nadam se da ćemo to biti mi. Ne bih bio zadovoljan remijem i tako misle svi u klubu – istakao je Luković.

0
0

10 Komentara

  1. Samo da suđenje bude pošteno (da se nečastivi ne meša, što je na granici neverovatno) i dobijamo lagano sa 2-3 gola razlike. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU!!

    0
    0
    Odgovori
    • U derbiju Zvezda uvijek privilegovana od strane sudija. Cigani toliko vrše pritisak na sudije da je to strašno, kao da njima nije penl sviran 20 godina, a ne Partizanu.

      0
      0
      Odgovori
      • Da bih ti svirao penal morate da budete u sesnaestercu a da bih bili u sesnaestercu morate da napadate a posto se vi uvak branite u derbiju kako da vam se svira penal.Za normalnog dovoljno.

        0
        0
        Odgovori
  2. Pod 1. Vi ste UDBAski klub, 2.“ U zvezdi INFORMACIJE cure“ KAO KROZ PROBUSENU KADU, nije KADU, nego-LAVOR-STO I JESTE, BUSNI STE SA SVIH STRANA, SVE RUPA DO RUPE, NA SVIM NIVOIMA DEVASTIRANOG KLUBA.. i pod 3. BABOVIC TI NECE IGRATI i DOBICETE 3 U VUGLA I TO LAGANO, SA SVIM MAZICIMA,AV i OSTALOM EKIPOM POKLONIKA FK AZIL ZA UMOBOLNE !!!… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo kretencino,trazim te na svim vestima od sinoc ali te nigde nema.Toliko si se raskokodakao ovih dana,na svaku vest ostavis po nekoliko debilskih komentara ali od kad se zavrsila tekma,nema te nigde.Ili su te vratili u Lazu ili si se zavukao u glodarsku rupu i cutis ko mis.S obzirom,koliki si idiot,ne sumnjam da ces posle samo par dana da nastavis sa nebulozama,samo smisljas sta sad mozes da lupetas,posto ti je sve ovo palo u vodu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter