0
Evropske lige

LUIZ ADRIANO: Milan ima sjajan trio u napadu!

Objavljeno: 11.09.15 u 12:34

Fudbaler Milana, Luiz Adrijano, rekao je da će zajedno sa Mariom Balotelijem i Karlosom Bakom činiti izuzetno jak napadački trio i naglasio da neće biti problema ako sva trojica budu zajedno na terenu.

Baloteli je jako bitan igrač. Sjajan je fudbaler i došao je u Milan da bi nam pomogao. Sa Bakom i Balotelijem činimo sjajan napadački „trozubac“. Baka i ja se jako dobro razumemo, sjajno radimo na trenizima i napredujemo svakog dana. Baloteli takođe ima kvalitete koji mogu da nam pomognu i neće biti nikakvih problema ako sva trojica budemo u igri – rekao je Luiz Adriano.

Milan je ovog leta pokazao veliko interesovanje za fudbalera Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića, a sam Adrijano je ponovio da bi mu bilo veliko zadovoljstvo da zaigra sa zvezdom Parižana.

– On je sjajan igrač koji je ušao u istoriju fudbala. Bilo bi veliko zadovoljstvo da nekada zaigramo zajedno – zaključio je 28-godišnji napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter