14
Domaći fudbal

FOTO: Fotoshop

‘DERBI LUDNICA’: Engleski navijači stižu u Beogard? (FOTO)

Objavljeno: 11.09.15 u 15:57

Srpski fudbalski „večiti derbi“ na programu je u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“, a pored navijača Crvene zvezde i Partizana biće i „gostiju“ iz inostranstva.

Godinama unazad smo svedoci da veliki broj grčkih, ruskih i bugarskih navijača dolaze na dvoboj beogradskih crveno i crno-belih. To su uglavnom bratske navijačke grupe Olimpijakosa, PAOK-a, CSKA iz Moskve, Spartaka iz Moskve i CSKA iz Sofije. Ipak, po tvitu jednog Engleza došli smo do saznanja da će se na 149. „večitom derbiju“ naći i navijači iz Engleske.

– Mnogo je Engleza u avionu za Beograd. Svi idu na derbi. Ima navijača Birmingema, Nots Kauntija i Njukasla – napisao je Met Vajt.

Po klupskim bojama rekli bismo da pristalice Njukasla i Nots Kauntija dolaze zbog Partizana.

FOTO: Twitter/Printscreen
FOTO: Twitter/Printscreen
0
0

14 Komentara

  1. Ma da, oni tamo imaju fudbal maksimalne kvalitete, imaju sta da gledaju, i sad ce da prevale preko hiljadu km da bi dosli u beograd i gledali tucu ovdasnjih cigana, paljenje tribina i fudbal ravan Engleskoj 10-toj ligi. Kako da ne! Odavno je jedino interesantno na tom derbiju samo ponasanje navijaca, tj. divljaka, to je sve.

    0
    0
    Odgovori
  2. И сад по том твиту неке тамо потпуно небитне личности, ви објављујете вест, сигурни и убеђени да је то истина. Ау где ја живим!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. @Prolaznik Ko tebi drma kavez? Otkud ti znaš šta ja, kao Grobar mislim i kako te nije blam da ti nešto tako pretpostavljaš, takoreći znaš unapred. Možda ti je keva vidovita Zorka? Ajd’ polako nazad pod kamen ispod kog si ispuzao i obavezno spremi maramice za subotu uveče.

    0
    0
    Odgovori
  4. Prolaznik:
    Ja koliko sam primetio, ti si prvi poceo sa prozivkama. Dete, pravi navijaci i jednih i drugih imaju mnogo prefinjenije fore za zezanje od prozivki… Puni kompleksa su samo takvi kao ti i sa jedne i sa druge strane 😀

    0
    0
    Odgovori
  5. Verovatno si lose informisan, kad vec nisi mog’o iz teksta da zakljucis da engleski navijaci dolaze da podrze Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  6. I vi na osnovu jednog komentara na nekoj drustvenoj mrezi, objavite ekskluzivnu vest…
    Polovinu ovih portala bi trebalo ukinuti…

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da mogu, Rusi i Grci nam ne trebaju, to su propale i zaostale nacije, kao i mi, i kao i mi, nemaju pojma o navijanju, a Englezi su doktori za navijanje

      0
      0
      Odgovori
  7. Sad ce neki grobar da pusti foru da nemamo dovoljno navijaca da popunimo stadion pa zovemo engleza da nam popune mesta hahahha grobari idite u svoj lavor vas 350 koliko vam je prosek po utakmici i gledajte svoj tim. Kad pocnete da gledate u svoje dvoriste mozda i budete neki poznatiji klub i mozda tako steknete vise igraca 🙂
    Zvezda je institucija za vas i naravno da ce navijaci da gledaju instituciju iako je nekad u go**ma za razliku od vas. Ma vi da vam je celo prvenstvo dzabe ulaz i da delite sendvice na ulaz ne bi imali posecenost kao pola zvezde. Ali grobarski su kompleksi to nisu zivi ako ne pokusaju da nas sabotiraju steta sto su provaljeni odavno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter