1
Domaći fudbal

AKO SE NEKO NE PREDOMISLI: Ovi igrači bi trebalo da istrče na teren! (SASTAVI)

Objavljeno: 11.09.15 u 21:33

Ako je sudeći po današnjim konferencijama za štampu i treninzima, treneri Miodrag Grof Božović i Zoran Milinković neće čekati da odluka prenoći, već znaju postave za 149. večiti derbi.

Trener crveno-belih već nekoliko dana ima na umu sastav za derbi. Na kraju je prevagnuo da tek oporavljenog Aleksandra Lukovića ostavi na klupi, u startnom timu je Plavšić, za koga se sinoć pročulo da se povredio (imao je grof jako zanimljivu konstataciju na to). Moguće je da se on na kraju ne nađe u timu, a umesto njega igrao bi Verad.

Tim bi, po svoj prilici, trebalo da izgleda ovako:

Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman, Ibanjez, Jovanović, Pavićević, Petković, Grujić, Donald, Srnić, Katai, Plavšić, Vijera.

Milinković će najverovatnije menjati po levoj strani, Brazilac Dornelas i Petrović će na klupu, a na teren Ćirković i pojačanje Leković, koji će debitovati baš na derbiju. U napadu će verovatno hitronogi Oumaru biti sam i čekati da ga Ilić, Babović i Andrija Živković uposle. Ako njemu ne bude išlo, džokeri sa klupe bili bi omladinski reprezentativac Ivan Šaponjić i Bugarin Božinov.

Očekuje sa da na stadion ‘Rajko Mitić’ istrči ovaj sastav:

Partizan (4-2-3-1): Ž. Živković, Leković, Ćirković, Balažic, Vulićević, Brašanac, Jevtović, Ilić, Babović, A. Živković, Oumaru.

Meč počinje u 18.00 sati, a svi se nadaju mnogo boljem fudbalu i sportskom navijanju. A mogli bi da stignu i navijači iz inostranstva…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter