12
Košarka

TRENIRA SA CRNO-BELIMA: Mekejleb možda neće biti jedini povratnik u Partizan

Objavljeno: 10.09.15 u 21:52

Tokom dana se pojavila informacija da bi Lester Bo Mekejleb mogao da se vrati u Partizan, ali trenutno je bliži crno-belom dresu jedan drugi igrač koji je donosio trofeje klubu iz Humske.

Naime, na večerašnjem treningu Partizana, koje posle odlaska Duška Vujoševića vodi Petar Božić, pojavio se i nekadašnji reprezentativac Kosta Perović.

Iskusni centar je trenutno bez angažmana pošto mu je istekao ugovor ekipom Jenisej iz Krasnojarska, ali ono što je problem je da više od pola godine nije trenirao pošto se oporavljao od povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

Da li će Perović potražiti inostrani angažman ili će prihvatiti ponudu Partizana, ako je bude, za sada nije poznato.

Znate li gde bi mogao da nastavi karijeru Duško Vujošević, koji je otvorio dušu i rekao sve što mu leži na srcu posle odbijanja kluba da mu ponudi novi ugovor.

0
0

12 Komentara

  1. ..Ajde sto dolazi BO, KOSTA PEROVIC, ALI STO SE VRACA VULE AVDALOVIC i Predrag SUPUT.. I to nije sve,dovodi se MUTANTOV PROMASAJ, a za koga je Dule Kecman govorio da je odlican igrac-SHILB !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliki ste ratnici svedoci to sto ste ugasili klub. Mi ne kukamo nego je KK Partizan popularan i ljudi prate desavanja, i da nije politike, Covica i ostalih lopova i prevaranata vi bi davno igrali klikere, a ne kosarku !

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ne kukate,pa skoro nisam cuo vecu glupost.Kukali ste toliko i jaukali,na Vucica bacali drvlje i kamenje,o Covicu da ne pricam,guru koga ste oterali nije zatvarao usta.Kme,kme,kme,VUCIC,CIA,BIA,ARAPI!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Jadniče nesrećni dočekao si i ti da se nasmeješ posle 18 godina…nije buhahao nego hahaha zaboravio si da se smeješ jbt Ćoku

    0
    0
    Odgovori
    • I kad je bilo najteze…UVEK ZVEZDA!!!Bili smo na dnu pa nismo kukali kao vi!I ova kriza u Partizanu ce proci ali problem je sto nemate ni malo dostojanstva u porazu i teskocama!Dokaz da niste sampioni jer samo pravi ratnici mogu stoicki podneti sve!

      0
      0
      Odgovori
      • I kad je najteze, uvek Zvezda!!! Dok se ne ugasi, a onda FMP… Pa onda CZ Zeleznik… Pa onda Ivo Lola Ribar… Renta ratnici, renta navijaci… Ili ti po Srpski, prodane duse, talog, dno, mulj…

        0
        0
        Odgovori
  4. Patlidžan se na krilima Šarića sprema za pohod na Evroligu…..ups Evrokup….ups….. kup Dragana Jove Torbice! Buahhahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter