21
AdmiralBet ABA Liga

TRANSFER BOMBA PEKMENA: Partizan vraća svog najboljeg stranca?

Objavljeno: 10.09.15 u 10:21

Kako stoje stvari, košarkaški klub Partizan bi mogao da stane na noge brže nego što su se nadali navijači tog kluba.

Kao što je poznato, klub je dobio novu upravu na čelu sa centrom Minesote i bivšim igračem ekipe iz Humske, Nikolom Pekovićem.

Kako se sada šuška, nova uprava uskoro bi mogla da napravi i prve konkretne poteze u vidu angažmana novih igrača, a navodno je na vrhu spiska želja povratak jednog od najboljih inostranih igrača koji su igrali u crno-belom, Lestera Boa Mekejleba.

Kako piše list Alo, Mekejleb je navodno prva želja novog rukovodstva predvoeđnog popularnim Pekmenom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovaj list navodi i da je bivši plej Montepaskija, Fenerbahčea i Bajerna blizu povratka u Humsku 1, gde je u sezoni 2009/2010 imao važnu ulogu u osvajanju triple krune.

Mekejleb je trenutno bez kluba, pošto mu je istekao ugovor sa nemačkim Bajernom, a Partizan već godinu dana traži pravo rešenje na poziciji „jedinice“. 

Dodatno ulje na vatru povodom ove priče podgrejava činjenica da, kako se šuška, Mekejleb ima veliku želju da se vrati u Beograd koji je na njega ostavio izuzetno pozitivan utisak.

0
0

21 Komentara

  1. Ma koja ste Vi to postena Srbija, ubiste se od postenja to se vidi u FK Zvezda petokraka, sta delis Srbiju, kad je sve lopov do lopova.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad cigani komentarisu kosarkaske vesti, to nekako dodje kao da ja komentarisem nesto u vezi atomske fizike. Ni ja o toj fizici nemam pojma, a ni oni za koga navijaju.

    0
    0
    Odgovori
    • Cigani su doneli kosarku ovoj zemlji ,ucinili je slavnom.. Partizan bi jos bio drugologas da nije bilo cigana , i cigani prate kosarku od prvog dana tj.od 45te. A vi je pratite od pre 20 god . a punih 50god niste znali dvokorak da napravite.

      0
      0
      Odgovori
  3. svaki pravi grobar bi za Duleta dao glavu. Dule je ciganima dao velike komplekse i psihicke poremecaje, da su utripovali da imaju neki bitan uticaj negde, i strah iz kojeg izlazi agresija. Besni pacovi zeljni destrukcije i unistenja protivnika, u tom besu unistili su i ponizili sebe, klub prodali politickim prostitutkama, ime kluba promenili zbog novca, postali igracka za zadovoljstvo naseg premijera. Ziveo Dule, ziveo Partizan, zivela Slobodna Velika Srbija.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta zapravo traze navijaci ILR-a na objavi o KK Partizan, jel su napokon shvatili za koga navijaju od 2011. godine?

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne pomazu vam nista,vas ni bager ne moze da izvadi..Mekejleb pre 6 godina i sad je ko nebo i zemlja.Nema nista od nekog oporavka,mozda,koliko da ne ispadnete iz lige ali za bilo sta vise,nema teorije.Naredne dve decenije ce vladati Zvezda,najveci brend i ponos Srbije.

    0
    0
    Odgovori
    • Kao i obično kod vas sve u futuru… Naučite više da prvo skočite. A i znate da ćete trajati samo dok traje ova vlast. Posle toga sledi nastavak onoga gde ste trebali do sada da budete!

      0
      0
      Odgovori
      • Skocili smo i na mestu smo koje nam oduvek pripada.Cim je stara vlast otisla,nema vas nigde,oni su vas drzali kao drzavni projekat a sad dolazi na vlast postena Srbija i tada ce i u sportu i u svim strukturama stvarno najbolji da dodju do izrazaja a zna se da je Zvezda najveci brend u Srbiji.Bitno je da je najvece zlo sjahalo sa mesta,koje mu nikad nije pripadalo.

        0
        0
        Odgovori
    • Covek ce otici u Kinu ili u neki tim gde ce igrati evropska takmicenja,karijera mu se polako priblizava kraju i gledace da zabode sto bolji ugovor,sigurno nece doci da igra sicu.

      0
      0
      Odgovori
  6. А,тек кад се Саша врати са пецања следи паљење машине у априлу и освајање купа Славице Ћуктераш !

    0
    0
    Odgovori
  7. -Sto bi nas DV rekao:“Ne moze se silom protiv MAGIJE“ !!! .!. XXAAXXAA .!. Normalan sled dogadjaja, kada smo vec prodali dusu djavolu, bar onda da DOMINIRAMO U OVOM ZIVOTU… .!. XXAAXXAA .!. Sala mala, ODLICAN POTEZ, KADA SE NOV TIM „PRAVI“ , LOGICNO JE DA SE PRVO PLEJ DOVEDE, A ONDA SLEDI OSTATAK EKIPE, VIZIJE RAJA SE PONOVO NAZIRU !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mislite prvi potez Darka Šarića?? Lakše se peru pare preko stranaca, nego preko domaćih igrača! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!

      0
      0
      Odgovori
      • Ovo je onaj bolesnik što je do pre neki dan imao nick KK Druga liga.Inače IQ mu je na nivuo debila,što se vidi po njegovom rezonovanju…

        0
        0
        Odgovori
      • Kao prvo tvoj „nick“ ide uz Šariće a kao drugo i najvaźnije u ovoj temi je sledeće. Novac koji i kako su zaradili Šarići je mnogo čistiji od onog koji je zaradio Čović. Jasna stvar, oćeš da šmrčeš plati pa se klati, želiš da jedeš (Srbi sa KiM) e to nemože, pare trebaju Rotokoš-u a vi pomrite od gladi. Nema veze….itd

        0
        0
        Odgovori
      • Nemoj samo ti i tvoji pajtosi da pricate o mafijaskim parama u klubovima. Vi bi trebali prvi da se pokrijete usima i cutite.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter