0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TEO: Zaboravljamo Berlin, ono najbitnije sledi u Lilu!

Objavljeno: 10.09.15 u 17:22

Srbija je sa svih pet pobeda završila takmičenje u grupi, a rival u osmini finala biće joj Finska, koja je izgubila od Poljske (78:65). Miloš Teodosić kaže da sve ono iz Berlina mora ad se zaboravi i da se momci što pre moraju da se okrenu takmičenju u Lilu.

Srbija je pobedom nad Italijom 101:82 osvojila prvo mesto u grupi B.

– Pre svega pobedu nam je dala odbrana, ali i šutirali smo sjajno što je dobro. Sve ovo što je bilo do sada, a bilo je dosta toga lepog treba da zaboravimo i da se okrenemo najbitnijim utakmicama koje slede- rekao je Teodosić.

‘Grupa smrti“ je pregrmljena na najbolji način, padali su Španija, Nemačka, Turska, Island i Italija.

– Pokazali smo šta možemo i treba da nastavimo u ovom ritmu. Borićemo se i dalje i davati sve od sebe, da li će to biti dovoljno za pobede, videćemo. Moramo sada da se odmorimo, brzo da zaboravimo šta smo uradili i koncentrišemo se za sledeći meč – zaključio je Tedosić, a prenosi B92.

rival u osmini finala je Finska, a osim toga izbegnuta je Francusku do finala. naravno, pre toga oni moraju da pobede Izrael večeras i osvoje prvo mesto u svojoj grupi…

Pogledajte i neke od najboljih poteza na meču….

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter