6
Domaći fudbal

PARTIZAN SPREMA PAKLENO POJAČANJE: Crno-beli kreću u napad na štopera Totenhema!

Objavljeno: 10.09.15 u 00:21

Fudbaler Totenhema i stameni štoper koji je sa Srbijom u junu osvojio omladinsko Svetsko prvenstvo velika je želja Partizana.

Da je Partizan ‘tanak’ na štoperskim pozicijama, jasno je još od dvomeča sa Steauom, a kasnije se to potvrdilo i protiv BATE-a. Upozorenja je bilo dosta, Fabricio Dornelas nije ispunio očekivanja, a i neizvestan je za derbi zbog druge povrede u roku od dva meseca.

Zato će se rukovodstvo Partizana okrenuti ispunjenju velike želje, dovođenju Miloša Veljkovića, zlatnog ‘Orlića’ sa Novog Zelanda i fudbalera Totenhema, prenosi SOS kanal.

Naime, on nije u prvom planu trenera londonskog tima Maurisija Poketina, pa će u zimskom prelaznom roku Partizan pokušati da ga dovede, najverovatnije na pozajmicu.

Partizan je u prethodnom periodu na probi imao jednog makedonskog igrača, ali on očigledno nije zadovoljio očekivanja Zorana Milinkovića. Dolazak Veljkovića bio bi višestruko značajan za Partizan, osim što bi pojačao bedem u zadnjoj liniji, gotovo podjednako dobro se snalazi i na poziciji zadnjeg veznog.

Veljković ima nepunih 20 godina, a posle osvajanja Svetskog prvenstva za omladince, prešao je u mladu reprezentaciju Srbije.

0
0

6 Komentara

  1. Partizan je oduvek bio vlasnistvo ljudi od zvezde

    na zalost Grobara koji nemaju drugi klub

    Do nekog Četnika i osvajanja LŠ nad mutant gmo Realom ili protiv Barse

    0
    0
    Odgovori
    • Pojedini mediji ovako miniraju eventualna pojačanja Partizana. Zato što Terzić odmah svojim prljavim i zakulisnim radnjama to minira bez obzira što Zvezda nema novca za takve igrače.
      Kriva je i uprava Partizana. Umesto da ćute o obave posao oni trube na sva zvona i posle im đavo kriv. Da su imali čuku sada bi Ivanić i Zdjelar bili u timu a možda i Dević i Rajković.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter