3
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIKOLA MIROTIĆ: U dobrim sam odnosima sa KSS i sa igračima Srbije

Objavljeno: 10.09.15 u 09:09

Košarkaški reprezentativac Španije, Nikola Mirotić, izjavio je da nije u „ratu“ sa Košarkaškim savezom Srbije i sa samim „Orlovima“ nakon što je pocepao srpsku zastavu.

On je ponovio razlog zbog kojeg je srpsku trobojku skinuo s tribina i naglasio da je posle svega odmah razgovarao sa predstavnicima KSS i sa samim reprezentativcima Srbije.

– Razgovarao sam sa nekoliko igrača iz sastava Srbije, kao i sa ljudima iz tamošnjeg saveza. Veoma ljubazno su me pitali šta se dogodilo. Imam dobar odnos sa njima i nadam se da će se cela situacija smiriti – rekao je Mirotić španskim novinarima i dodao:

– Rekao sam srpskim novinarima sve što sam osećao, da je to bila nesvesna greška sa moje strane i da nisam znao šta radim jer sam gledao u pod. Nije mi to bila namera, zatražio sam oproštaj – naveo je Mirotić, prenosi B92.

On je ranije istakao da Srbiju doživljava kao svoju zemlju.

Takođe, na Tviteru ja javno napisao izvinjenje na tri jezika.

0
0

3 Komentara

  1. E molim vas nemojte da lupate svi o tome kako mu je zabranjeno da udje u Srbiju itd itd 1. Igra Srbija protiv nekoga u fudbalu zvezdasi vredjaju Stojkovica,2. Dino Merlin nigde na svetu nije napunio toliko ljudi kao u Beogradu a svi znamo sta je pevao i pricao 90tih……Slavite jednu Cecu ciji je muz iskoristio trobojku da bi krao sve sto stigne ……u svakom show programu su Haris,Hari itd itd i vi isti sada sudite nekome……aj molim vas.Momak je hvalio otkad znam za njega Srbiju a sad pogresi i svi se nasli da ga vredjate.Pogledajte svi u ogledalo i upitajte se da li ste vi ikada gresili.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne branim ga, nije lepo sto je to uradio, ali ako bi tako gledali, u Srbiju niko ne bi trebao da dodje. Gostimo najvece protivnike Srba i ljude koji nas mrze, a da se zabrani ulaz njemu koji je u revoltu ne gledajuci sta radi, pocepao zastavu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter