0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ČUKARIČKI UOČI RADNIKA: Predah nam je bio neophodan, pauzu smo kvalitetno iskoristili

Objavljeno: 10.09.15 u 16:01

Šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević i fudbaler Dragoljub Srnić pred utakmicu protiv Radnika iz Surdulice, posle dvonedeljne pauze u domaćem prvenstvu, ocenili su da je predah bio neophodan.

– Pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način, trebao nam je predah. Posle pobede u Milanovcu, imali smo dve nedelje mirnog rada, a skoknuli smo i do naših prijatelja u Bijeljinu da odigramo kontrolnu utakmicu. Tamo smo videli na kom nivou je fizička priprema igrača i iskoristili maksimalno neke tehničke varijante i zamisli koje želimo u budućnosti da sprovodimo. Raduje me da su svi igrači zdravi i spremni smo za sutrašnju utakmicu koja neće biti nimalo laka. Dolazi nam ekipa Radnikakoja je promenila trenera, a došlo im je i dosta igrača zadnjeg dana prelaznog roka. Osvojili su prvo mesto u drugoj ligi, igraju disciplinovano i mislim da će promena trenera dovesti do toga da igračibudu maksimalno mobilisiani i sigurno sa novim taktičkim zamislima novog šefa. Mislim da ćemo se pripremiti na najbolji mogući način da odgovorimo jednoj takvoj utakmici. Što se tiče moje ekipe nemam kadrovskih problema, videćemo još u kakvoj je situaciji kapiten Matić, a povreda mu je pred Metalac bila teža nego sad. Nemamo probleme sa žutim kartonima i raduje nas povratak dva reprezentativca koji su igrali sa Crnu Goru, Branislav Janković i Staniša Mandić. Videćemo sutra koji će sastav biti –  rekao je Milojević.

Fudbaler Dragoljub Srnić nada se pobedi protiv Radnika i osvajanju nova tri boda za Čukarički.

– Dolazi nam ekipa Radnika koja je tvrda i očekujemo tešku utakmicu. Nadamo se pobedi i osvajanju tri boda koji bi nas vratili tamo gde treba da budemo odnosno medju prve četiri ekipe u ligi. Dosta nam je značila pobeda protiv Metalca, imali smo pauzu dve nedelje konsolidovali se i dobro trenirali.

Čukarički i Radnik sastaju se 11. septembra na Banovom brdu u devetom kolu Superlige Srbije. Utakmica počinje od 20 časova, a ulaz na Istočnu tribinu je besplatan, dok su karte za Zapad 300 dinara.

Novinare je zanimalo i kako Dragoljub Srnić komentariše prvo razdvajanje u karijeri od brata Slavoljuba koji je iz Čukaričkog nedavno prešao u Crvenu zvezdu.

– Drago mi je da je otišao u klub koji voli i nadam se da će se dokazati na pravi način. Naravno da mi je
lakše bilo da igram sa njim, ali ovo razdvajanje je novo iskustvo i možda će to biti bolje i za mene i za njega. Videćemo u narednom periodu kako će to izgledati – rekao je Dragoljub, blizanac mladji pet minuta.

Upitan da li bi voleo da opet zaigra sa Slavoljubom, naveo je da bi mu bilo drago da se to desi u nekom inostranom klubu, a možda i u Zvezdi ako bude zainteresovana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter