0
Evropske lige

BIVŠI PREDSEDNIK REALA: Arsen Venger je umalo došao na ‘Bernabeu’

Objavljeno: 10.09.15 u 11:12

Ako je verovati rečima bivšeg predsednika Real Madrida Ramona Kalderona, Arsene Venger bio je spreman napustiti Arsenal i preseli se u tabor tima sa „Santjago Bernabeua“.

Francuz je već 19 godina na klupi „Tobdžija„, a u nekoliko je navrata bio povezivan s klupom Reala. Iako nikad nije došlo do dogovora dve strane, Kalderon tvrdi da je u njegovom mandatu zamalo došlo do dogovora.

– Pretpostavljam da svako, bilo trener ili igrač, u nekom trenutku u karijeri želi da dođe u klub poput Reala. Svako je ponekad zainteresovan za promenu, iako je dobra ideja imati trenera s dugoročnim planom – priča Kalderon.

– Venger je razgovorao sa mnom i bio je vrlo zainteresovan za dolazak. Sećam se da mi je pitao da idem opet u Holivud ili ću napraviti fudbalsku ekipu. Mislio je hoću da li ću da napravim nove Galaktikose ili odgovarajuću ekipu – kazao je Kalderon.

– U Engleskoj je dobra stvar da trener ostaju dugoročno na klupi, nešto što je nemoguće u Španiji. Venger je dokaz tome u Arsenalu, Ferguson je to bio u Mančester junajtedu – istakao je Kalderon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter