11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPREDSEDNIK PARTIZANA: Slatko se smejem Terzićevim izmišljotinama!

Objavljeno: 09.09.15 u 21:29

Milorad Vučelić nastavio je ‘medijski rat’ uoči 149. večitog derbija rečima da će biti zadovoljan ukoliko Partizan završi utakmicu sa 11 igrača na terenu.

– Siguran sam da je Partizan bolji tim, jedino se plašim sudija i vansportskih stvari. I pobede i porazi su sastavni deo sporta, ali ne bi valjalo da bilo šta sa strane odlučuje o ishodu utakmice i nadam se da neće – kaže potpredsednik Partizana Milorad Vučelić, a prenose ‘Novosti’.

Dovoljna je bila samo jedna rečenica sa neke od strana Topčiderskog brda, da bi sa svih strana krenula lavina izjava i odgovora. Tako je i Vučelić odgovorio na izjavu Zvezdana Terzića o ‘lošem suđenju koje ima Crvena zvezda’.

– Slatko se uvek nasmejem tim izmišljotinama. Ko zna, valjalo bi dobro pregledati snimke, možda neki aut stvarno nije dosuđen za Zvezdu. To je jedan karusel gluposti koji ne staje, stalno se vrti i više ne zaslužuje poseban komentar – ističe Vučelić.

Partizanu više od 20 godina nije dosuđen jedanaesterac, iako je po kasnijim izveštajima sudijske komisije bilo povoda, a Milorad Vučelić je i na to imao zanimljiv komentar.

– Toliko naivan baš nisam da očekujem penal za Partizan. Eto, da kažemo da bih bio najsrećniji ukoliko bi naš tim završio utakmicu sa svih 11 fudbalera – zaključio je potpredsednik Partizana.

0
0

11 Komentara

  1. Objektivno Zvezda nema šta da traži u ovom derbiju: dovela je 12 novih igrača koji su svi zajedno plaćeni 500K, što dovoljno govori o njihovim kvalitetima. Imali su 2 meseca da se uigraju (mislim da nisu naučili ni imena međusobno) što je apsolutno nedovoljno. Imamo bolju ekipu, boljeg trenera i kontinuitet. Leva strana odbrane od koje smo svi strepeli je konačno zakrpljena ali su zato dva najbolja krila u Srbiji u Partizanu, imamo Božinova i Šaponju u napadu, imamo Brašanca i Saleta u sredini, ma MNOGO SMO JAČI! Samo da ne krenemo u neku tvrdu partiju sa 4-5-1 u kojoj Milinković mnogo respektuje protivnika. Vreme je da vas obrišemo i to ćemo i uraditi… očekujem 3-4 gola razlike za Partizan!

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezdi su dosuđivani penali kada Mrđa padne u kaznenom prostoru kao da ga je udario topovski udar, kada Rnića pogodi lopta u butinu, a Partizanu nisu kada fudbaler Zvezde skoči na glavu Partizana, kada ga obori rvačkim zahvatom ili kada ga vuče tri metra za ruku dok ovaj ide prema lopti do koje jedino oon može da dođe…

      0
      0
      Odgovori
  2. Protuva od coveka koja je glavni krivac ne igranja Partizana ove godine u LS i sada kako bi skrenu paznju javnosti sa tog katastrofalnog kiksa, navlaci na rat sa ljudima i Zvezde koji se primaju kao deca, treba ga pustiti da laprda ali i da objasni ljudima koji vole Partizan zasto ih je poslednje nedelje prelaznog roka toliko lagao navodnim dolascima u klub kvalitetnim
    Pojacanjima, a ni jedno pomenuto nije stiglo u Humsku….i to je bio pptez da se spere krivica sa njega i sto pre zaboravi neuspeh protiv Bate Borisova kojeg je Partizan mogao lako-nikada lakse da prodje….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter