2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA JE JASNA: Božinov i Abubakar imaju samo jedan cilj u ‘večitom derbiju’

Objavljeno: 09.09.15 u 20:27

Bugarski napadač će biti spreman i debitovaće u ‘večitim derbijima’, dok će Kameruncu ovo biti drugi nastup, posle prvog u dresu Crvene zvezde.

Fudbaleri Partizana Valeri Božinov i Abubakar Oumaru poručili su danas da ne bi prihvatili nerešsen rezultat u predstojećem „večitom derbiju“ i da se nadaju pobedi protiv Crvene zvezde.

– Idemo na Marakanu da pobedimo. Imamo odlične igrače i ne bojimo se pritiska. Zvezda je prva na tabeli, imamo respekt prema njoj, ali pričaćemo na terenu – rekao je Božinov posle treninga u SC Teleoptik u Zemunu.

Bugarski napadač oporavio se od povrede zgloba i biće spreman za utakmicu u subotu.

– Juče sam uradio lekarski pregled i spreman sam. Naporno sam radio na oporavku dve nedelje, nisam igrao za reprezentaciju i lečio sam se metodom sa pijavicama. Očekuje nas specijalna utakmica i verujem da  ćemo svi biti na nivou – istakao je Božinov i naveo da domaći teren neće predstavljati prednost za Crvenu zvezdu.

Kamerunac Oumaru će drugi put biti učesnik ‘večitog derbija’ pošto je 2009. godine nastupao za crveno-bele.

– Sećam se tog derbija, igrali smo Kleo i ja u dresu Crvene zvezde,  međutim, sada je najbitnije da pričamo o Partizanu. Potrebni su nam bodovi, jer smo treći na tabeli. Ne želimo remi, idemo na pobedu – rekao je Umaru i poručio da je recept za pobedu nastup crno-belih u Evropi.

Predstojeći 149. derbi srpskog fudbala između Crvene zvezde i Partizana igra u subotu na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 18 sati.

0
0

2 Komentara

  1. Tako je, GASI PUTNJICAVI KLUB..NA KRAJU KRAJEVA, NASTAVLJANJEM ZIVLJENJA FKCZ (posle devastiranja kluba od strane sopstvenih legendi i NENADOKNADIVOG DUGA u MILIONIMA I MILIONIMA EVRA..) NISTA SE NE DOBIJA, NAPROTIV, OTVARAJU SE SAMO NOVE MOGUCNOSTI, ZA PATNJU-NJENIH NAVIJACICA tj. RENT-A-CAR PLACENICA DS !!!.. .!. XXAAXXAA .!. STAVITI TACKU NA PLJACKU I POKUSAJ CIGANIZACIJE SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter