8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN MEDIJSKI ‘RATUJE’ SA ZVEZDOM: Vazura poručio Terziću ‘pokazali ste se u Evropi’

Objavljeno: 09.09.15 u 11:21

Peckanja pred 149. prvenstveni okršaj Crvene zvezde i Partizana uveliko su svakodnevica kako se odbrojavaju dani do najznačajnije utakmice srpske Superlige.

„Otvrovne strelice“ lete od crno ka crveno-belom taboru, ali i obratno. Nikada se tu ne zna „ko je prvi započeo“, ali nikada to, čini se, zapravo nije ni bitno.

Ono što takođe deluje jeste da funkcioneri dva najtrofejnija kluba apsolutno uživaju u svojim ulogama i vole javno da dele packe svojim komšijama.

Nedavno je Zvezdan Terzić javnosti poručio da Partizan ima podršku sudija, odgovarajući tako na „packu“ Milinkovića koji je prvo izneo suprotan stav – da arbitri protežiraju crveno-bele koji redovno, smatra on, imaju igrača više na svakom meču u domaćoj ligi.

Sada sa crno-bele strane Topčiderskog brda priča direktor kluba Miloš Vazura. I reči je, poput praćke, uperio ka – Zvezdanu Terziću.

– Partizan je kvalitet dokazao u Evropi, gde ne postoje uticaji na klubove i sudije i gde pobednika odlučuje samo igra na terenu. Siguran sam da ćemo i ove godine osvojiti prvenstvo, definitivno imamo najbolji tim. Verujem da ćemo dokazati superiornost u Srbiji i potvrditi epitet šampiona – rekao je za Sportski žurnal Miloš Vazura.

On je naglasio da nije siguran hoće li se predstavnici dva kluba videti uoči 149. večitog derbija.

– Još ne znam, s obzirom da je kompletna Crvena zvezda u Sloveniji na pripremama za derbi – ističe Vazura.

 

0
0

8 Komentara

  1. Prave reci Vazure ovde se namesta oduvek i nije prvenstvo regularno,ali zato kad odemo u Evropu vidi se ko igra i koliko dugo a ko ispada u prvom kolu,ma ko im pao CZ bi izgubila jer tamo nema terze,cokija i vucka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da nije zalosno bilo bi smesno,sve se kao svadjaju a zajedno broje pare ! ! !
    Ali u ovoj zemlji svi zaradjuju na sukobu Zvezde i Partizana i uvek ce da bude tako,nisu mi jasni kompleksasi koji ne vide dalje od svog nosa i doprinose jos vise u cirkusu zvanom sprski fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  3. Šta se spuštaš na njihov nivo debeli? Koliko imaš iskustva i koja ti je preporuka da u 28.godini postaneš generalni direktor Partizana? Gde si igrao fudbal, makar u pionirima? Bruka je pored koliko bivših asova jedan ovakav lik sedi u upravi Partizana. Megatrend i partijska knjizica sve rešavaju, imam takve u firmi u kojoj radim. Tuga. Idite na farmu i Terzić i ti pa tamo zabavljajte jadnike koji to gledaju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Теби Вазура и Слобином директору за лажи и обмане Терза је објаснио у прелазном року !

    0
    0
    Odgovori
  5. Vazura, niti si ti za Partizan, niti je Terzic za Zvezdu, fudbalski klubovi treba da su povodjstvom fudbalera koji su postigli zapazene rezultate u klubu i Evropi. Gde ste vi to pa igrali da ste za upravu ovih velikih klubova? Mozete se prepucavati kolkiko hocete, ali na terenu ce se videti kako stvari stoje, i vreme j e da nek drugi sudi derbi a ne Mazic, iako je najbolji sudija, svakako da postoje adekvatne zamene, i da i drugi trebaju da dobiju priliku, kao navijac Partizana predlazem to, i naravno, neka pobedi Partizan u subotu, neka bude tako, pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  6. Sve vas i one krimose iz zvezde i vas treba oterati u neki kamenolom da tucate kamen—-gospodo, treba da pobedi njegovo velicanstvo FUDBAL, a ne zvezda i partizan, ovo sto se desava je obracun krimi bandi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter