0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PA TI OPET CEPAJ: Španci se plaše da se Mirotiću i pored svih izvinjenja sprema rigorozna kazna (FOTO)

Objavljeno: 09.09.15 u 13:30

Pored srpskih i španski mediji su veoma zainteresovani za „slučaj Mirotić“ pa u današnjim izdanjima sportskih novina centralna tema je to da li će Crnogorac sa njihovim pasošem biti kažnjen zbog cepanja srpske zastave.

Prema navodima španskih medija sve je u rukama Evropske kuće košarke (FIBA) koja bi mogla da pokrene postupak protiv Mirotića, a ako se to desi ne piše mu se dobro.

Naime, prema saznanjima predstavnika „sedme sile“ FIBA bi čak mogla da isključi Mirotića sa takmičenja jer jednostavno ne želi da se ovkve stvari dešavaju na takmičenjima pod njenim okriljem.

FOTO: Printscreen/somobasket
FOTO: Printscreen/somobasket
FOTO: Printscreen/marca
FOTO: Printscreen/marca
FOTO: Printscreen/as
FOTO: Printscreen/as

Ukoliko se to zaista desi Španija bi u naredna dva meča grupne faze, protiv Islanda i Nemačke, kao i u eliminacionoj fazi igrala sa samo 11 igrača.

Kao što na jednoj od fotografija (Marka) možete da vidite Mirotić je posetio i naše reprezentativce kako bi im se lično izvinio zbog svog postupka.

Pročitajte i šta je Mirotić rekao srpskim novinarima u Berlinu i na koji način je pokušao da se opravda, a an koji način je izvinjenje poslao putem društvenih mreža.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter