6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJVEĆA UZDANICA ZVEZDE PRED DERBI: Pokazaćemo Partizanu da smo bolji!

Objavljeno: 09.09.15 u 23:58

Od kako je došao u Crvenu zvezdu vezista iz Ajaksove škole fudbala je oduševio navijače crveno-belih, ali su i oni njega.

Mičel Donald sasvim sigurno najviše je, uz Luisa Ibanjeza, oduševio od novajlija u Crvenoj zvezdi, pa se srazmerno tome od njega očekuje mnogo u predstojećem 149. večitom derbiju. On se na miru priprema i zna šta je potrebno za uspeh.

– Najvažnije je dobro se naspavati. Samo dobar odmor, dobra ishrana, dobar trening i kvalitetno zagrevanje sa saigračima pred početak garantuju dobar rezultat. Znam da je za sve ljude ovo velika, značajna utakmica. Velika je i za nas, protivnik je važan, imamo priliku da pobedom povećamo razliku na tabeli, ali ulazimo u nju isto kao i u svaku drugu – hladne glave – poručuje Mičel Donald.

Partizan nije previše pratio, ali to mu nije ni bitno, pošto će se za ovaj meč, kako kaže, pripremati kao i za svaki drugi.

– Odgledao sam možda jedan meč Partizana kada su dobili 2:0, ali je protivnik imao šanse na početku i da je postigao gol sve bi drugačije izgledalo. Nisam od onih što pridaju pažnju protivniku, bitnije je da tim i ja odigramo dobro. Očekujem veoma tešku utakmicu, ali se ujedno radujem jer svi nestrpljivo očekuju velike utakmice. Već sam ih igrao u karijeri i one se mnogo ne razlikuju od „velikog“ derbija jer je u njima najvažnije da se pobedi. Na bilo koji način. Ja svakako očekujem pobedu – najavljuje Zvezdin vezista.

Oduševljen je navijačima sa severne tribine.

– Nikad se u životu nisam susreo sa ovakvim navijačima. Sjajni su. Stvarno nam uvek daju dodatnu energiju sa tribina i mogu samo da naslutim kakav će nam vetar u leđa dati u subotu – kaže Donald.

– Uvek je dobro ući u ovakvu utakmicu kao prvi na tabeli. To je pozicija kojoj svi teže. Bez ikakvog omalovažavanja velikog kluba kao što je Partizan, već u subotu moramo pokazati ko je prvi na tabeli – zaključio je Mičel Donald uz opasku da će izvesti penal ukoliko bude dosuđen za Crvenu zvezdu.

0
0

6 Komentara

  1. Na marakani opet pesma stara, stadion pun svi pevaju u glas, ponovo smo bolji od grobara, a parni valjak opet trazi spas!!!
    A SPASA NEMA NECE GA NI BITI, JER NASA ZVEZDA NAJBOLJA JE SAD, grobari ce gorke suze liti, a ori ce se pesmom celi grad!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vid šupaka kako izmigoljili pričaju o kompleksima a smrde na našim vestima I MII imamo kompleks hahahahahahahahahha bagra ološ zakucaćemo vas

    0
    0
    Odgovori
  3. Neverovatno mi je da se toliko potencira taj Ajax, a čovek za prvi tim odigrao samo par minuta za 5 god!? Zbogom pameti…

    0
    0
    Odgovori
  4. Puna vam usta Partizana, samo o njemu pričate već mesec dana… Za dva dana će i bu*a da vam bude puna, pa će valjda da začepite gubicu i da se vratite u rupu iz koje ste ispuzali…

    0
    0
    Odgovori
    • Logicno da se prica o partizanu kad je derbi sledeca utakmica, nece sigurno pricato o Borcu iz Cacka. A za to punjenje se javi posle derbija, nemoj opet da se krijete ko misevi mjesec dana. Uvijek ist prica, a jadnici ne mozete da se sastavite

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter