6
Košarka

FOTO: STARSPORT

HRVATI TUŽAKAJU SRBE KOD FIBA: Navijači Srbije su veličali ratnog zločinca! (FOTO)

Objavljeno: 09.09.15 u 20:51

Na današnjoj utakmici protiv Turske nekoliko momaka nosilo je majice Ratka Mladića što su hrvatski mediji ocenili kao ‘incident i sramotu’.

Deluje da su srpski košarkaši proširili Evropom strah i trepet svojim igrama, pa su tako i Hrvati, svesni da im se verovatno bliži okršaj sa Srbijom u nekoj od nokaut faza, počeli sa mini-igricama i ‘pripremanjem’ terena pred potencijalni duel.

Naime, na današnjem meču Srbije i Turske, među brojnim i bučnim srpskim navijačima bilo je i nekolicina momaka koji su uz majice sa likom Ratka Mladića bodrili i navijali za svoju zemlju. Međutim, to je itekako zasmetalo hrvatskim medijima, koji su najavili obrazloženje od strane FIBA za ovaj ‘incident’.

U tekstu na sajtu ’24sata.hr’ navodi se i da su navijači podigli transparent ‘Svaki turčin zna…’, što nisu ovekovečili, ali majice sa likom Ratka Mladića jesu.

Screenshot_1

Vest im je bilo upravo to, a ne maksimalan učinak i dominacija Srbije u dosadašnjem toku Eurobasketa.

0
0

6 Komentara

  1. Vjerovatno najjadniji narod koji postoij,pa se kao mala djeca zale na svaki detalj.Srbi ovo,Srbi ono…blablabla. Opet sasvim razumljivo otkud im kompleksi…Jbg nije lako gledati Srbe kako uzimaju medalje,ali imaju oni lijek i za to,opet ce se iskljuciti tv prenos kad Srbija dodje na pobjednicko postolje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imbecili, šta takve majice imaju radit na tribini, samo im dajete povoda da ovo pišu. Sport i politika ne idu zajedno, a Mladić se ko i velika većina na ovom ratu samo obogatio…

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako neko ko nije pravosnažno osuđen može biti okarakterisan kao ratni zločinac? Đeneral Ratko je veliki čovek i, za razliku od mnogih, poštuje ljude svih vera i nacionalnosti!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja bre nisam ni gledao njihove utakmice,ne znam ni kako stoje u grupi. Ostavite nas na miru vise,skinite nam se sa k…a kompleksasi dosadni. jer sto ga vise dirate on je sve veci!!! GLEDAJTE SVOJA POSLA!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter