0
Košarka

FOTO: STARSPORT

EUROBASKET 2015: Još jedan dokaz srpske dominacije, čak dva najbolja poteza dana su naša (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.15 u 00:56

Konačno je FIBA umela da prepozna poteze košarkaša Srbije i adekvatno ih nagradi na kraju još jednog uspešnog dana za našu selekciju.

 Prethodnih dana kao da je FIBA pronalazila načine da se na prvom mestu ne nađe, recimo, pobednički koš Nemanje Bjelice protiv domaćina Nemačke, ali posle današnjih majstorija nije imala izbora.

Drugo mesto zauzeo je Nikola Kalinić sa odbojkaškim smečom prilikom odbrane svog koša u kontri Islanđana. Isti igrač učestvovao je asistencijom za zakucavanje Ognjena Kuzmića, čemu je prethodilo atraktivno dodavanje kroz noge Stefana Markovića, za prvo mesto dnevnih poteza na Eurobasketu.

Na spisku su se od petog do trećeg mesta našli Grk Kostas Kufos, Turčin Semih Erden i Marko Belineli iz Italije. Zanimljivo je da na listi nema po mnogima najboljeg poteza dana, alej-up asistencije Nemanje Nedovića za Nikolu Kalinića, koja je nasmejala čak i uvek ‘hladnog’ Miloša Teodosića.

Igrajte se, Srbi!

(youtube / FIBA)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter