2
Domaći fudbal

Foto. FK Crvena zvezda

RAPORT IZ SLOVENIJE: Paklen rad Zvezde uoči derbija i dobra vest za Božovića!

Objavljeno: 08.09.15 u 15:58

Fudbaleri Crvene zvezde su danas na terenu u Termama Čatež odradili do sada najteži trening od dolaska u Sloveniju.

Na radost Miodraga Božovića, prvi put su svi igrači radili, pa su tako osim golmana Trkulje svi bili na raspolaganju. Počelo je trčanjem, a zatim su usledile vežbe stabilizacije i to u dve serije, pa su fudbaleri na strunjačama proveli više od pola sata i već na startu se pošteno oznojili.

Zatim se prešlo na rad sa loptom, za zagrevanje igra „u krugu“, a onda i ozbiljniji deo. Vežbao se posed i protok lopte na jedan dodir. Tražilo se brzo otkrivanje i lako pronalaženje rešenja za pas.

– Jednostavno rešenje je uvek najbolje rešenje, nemojte komplikovati i tražiti igrača daleko – bile su komande šefa struke Božovića.

Tako je i bilo, lopta je išla brzo, a igrači su se trudili da što više budu otkriveni kako bi je primili.

Poslednji deo treninga bio je rezervisan za igru na dva gola. Krenulo se sa kraćim terenom, a završilo se na celoj dužini. Kako se jako treniralo dokaz su i komentari igrača posle, pričalo se o jakim duelima i borbi za svaku loptu.

Stručni štab je doneo odluku da dva treninga ipak budu sutra, tako da je ovaj prepodnevni danas bio sve od obaveza…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter