2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

RADOVAN ĆURČIĆ: Moramo biti svesni gde su oni, a gde mi!

Objavljeno: 08.09.15 u 00:12

Selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić istakao je da zna sve probleme „orlova“ i da će se oni u najkrećem roku analizirati.

Srbija je izgubila od Francuske sa 2:1, a evo šta je rekao šef stručnog štaba našeg nacionalnog tima:

– Neke stvari se kristališu, u procesu smo kakvom jesmo. Znamo dobro svoje probleme, analiziraćemo ih u narednim danima. Uglavnom svi igrači su dobili šansu i to je jedna odlična slika kako i šta dalje – rekao je Ćurčić i dodao:

– Moramo biti svesni gde su oni, a gde smo mi u ovom trenutku. Neke stvari smo predvideli iz prvog poluvremena, moglo je da bude i ubedljivije. Uverili smo se da je Francuska fenomenalna ekipa.

Srbija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igra još dve utakmice, sa Albanijom u Elbasanu i Portugalijom u Beogradu.

0
0

2 Komentara

  1. Nama je rajkovic nije Problem nego sredina i napad zasto samo jedan napadac kada se zna da Tesko dajemo golove i neka pusti tadica u sredinu. Sa Strane ljajic i kostica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter