3
Košarka

POČINJE NOVA ERA: Partizan je institucija, tu smo da pomognemo! (FOTO)

Objavljeno: 08.09.15 u 15:00

Izborna skupština Partizana potvrdila je imenovanje Nikole Pekovića za novog predsednika.

On će na mestu predsednika zameniti Predraga Danilovića, dok je za potpredsednika imenovan bivši kapiten crno-belih Miroslav Berić.

Kao što je već poznato, kapiten kluba iz Humske, Petar Božić biće novi trener ekipe. Duško Vujošević će preuzeti neku od funkcija u klubu ili stručnom štabu.

Upravni odbor kluba, koji će biti održan u roku od pet dana, potvrdiće sve pdluke Izborne skupštine.

– Partizan je veliki klub, institucija i ozbiljan brend. Za pet dana idem u Ameriku, a do tada ce biti sastanak UO, kada će sve biti poznato. Radićemo više na marketingu, smatram da je to jako bitno – rekao je Peković, a prenosi B92.

KKP
Foto: Twitter Pavle Knežević

 

Miroslav Berić će praktično obavljati funkciju prvog čoveka, jer je Peković veći deo godine u Sjedinjenim Amričkim Državama.

– Hvala Nikoli što mi je ponudio da budem njegova desna ruka. Tu smo da pomognemo Partizanu. Ovo ce možda biti i najteža sezona za klub – rekao je Berić.

Vujošević nije bio naročito raspoložen posle skupštine.

0
0

3 Komentara

  1. KKCZ se nedavno PROBUDILA. Mozda ce joj u prvi mah biti tesko da se „seti“ sta joj se desilo (zaslugom Duleta Vujosevica i Partizana), ali „PAMCENJE“ ce joj se brzo vratiti PONOVNOM DOMINACIJOM NAJVECE SRPSKE KK IKONE I SVETINJE-PARTIZANA, samo nemojte da se „UPLASITE“ ako vas ne bude ODMAH „PREPOZNALA“ !!! .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kur*ić AD i zvanično vlasnik Partizana fk i kk

    Oterali sve i rasprodali ko i prethodni

    Dula oterali preko Mladenovića

    Što je puno puno je

    Ima dosta bivših navijača Partizana koji imaju obraz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter