0
Košarka

FOTO: STARSPORT

CIRBES NAVIJA ZA NEMCE I PRATI DEŠAVANJA U ZVEZDI: Kad god pogledam palac, setim se Sofoa, Nastića ću tek upoznati

Objavljeno: 08.09.15 u 13:27

Centar Crvene zvezde Telekom Maik Cirbes nalazi se u Berlinu sa reprezentacijom Nemačke, ali, kao što je već poznato, zbog povrede članka nije u prilici da pomogne sunarodnicima u borbi za što bolji plasman na Evrobasketu.

Maik osim što je uz svoj nacionalni tim što pre priključio treninzima Crvene zvezde Telekom po dolasku u Beograd.

– Stanje sa povredom, koja me je, na moju veliku žalost, sprečila da igram na Evropskom prvenstvu, sada je sve bolje. Oporavak ide dobro, nadam se da ću se uskoro naći na terenu i da ću početi sa treninzima – kaže Cirbes, koji ni u Nemačkoj nije mogao bez zvezdaša:

– Video sam se sa Kalinom i Nešom Ilićem, otišli smo na kafu, ispričali se. Naravno, teme su bile Beograd i Crvena zvezda.

Cirbes je produžio ugovor, a crveno-beli su na poziciji centra angažovali još i Sofoklisa Skorcanitisa i Stefana Nastića:

– Pratim sve što se dešava. Znam da su stigla pojačanja. Sofoa poznajem jako dobro, zapravo setim ga se svaki put kada pogledam palac, koji mi je dislocirao na jedoj utakmici pre dve godine – uz veliki osmeh kaže Cirbes i dodaje:

– Šalim se, on je sjajan igrač. Stefana Nastića ću tek upoznati, znam da je mlad, snažan i veoma borben, ali nisam do sada igrao protiv njega. Verujem da će me njih dvojica kroz jak trening učiniti još boljim igračem. Ekipa je dobra, sada je samo na nama da se uigramo i da nas navijači prate i bodre. Čujem od saigrača iz Beograda da su pokrenuli pravu kampanju sa porukom: „Hoćemo punu dvoranu“. I zaista je tako, jer sa navijačima pružamo i više nego što su ponekad naše objektivne mogućnosti. Ja to najbolje znam gledajući sve što sam doživeo prošle sezone i tu podršku sa tribina. To malo ko ima u Evropi – zaključio je Maik Cirbes.

Podsetimo, KK Crvena zvezda Telekom od 1. septembra nastavio je sa akcijom prodaje sezonskih ulaznica, uz koju svaki kupac dobija i člansku kartu „Zvezdaš“.

Iako prati sve što se dešava u Zvezdi, voleo bi da je u prilici da se nadigrav sa Srbima na EP.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter