0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BERIĆ: Čast mi je da budem potpredsednik, pomoći ćemo Partizanu

Objavljeno: 08.09.15 u 18:56

Novi potpredsednik KK Partizan Miroslav Berić rekao je da mu je velika čast što će obavljati tu funkciju i da će kao desna ruka predsednika Nikole Pekovića pokušati da pomogne klubu.  

Izborna skupština Partizana potvrdila je da je Nikola Peković izabran za novog predsednika, dok je za potpredsednika izabran Miroslav Berić.

– Velika mi je čast što sam postao potpredsednik kluba i zahvaljujem se Nikoli koji mi je ponudio to mesto. Biću mu desna ruka kako bih obavio dužnost u njegovom opravdanom odustvu. Tu smo da pomognemo Partizanu. Nadam se da se pojavila ta svetlost za izlaz iz krize. Neće biti ni malo lako, ali tu smo – rekao je još jedan as iz košarkaške crno-bele porodice.

Berić je naglasio da će u narednom periodu klubu biti potrebna pomć svih koji vole ovaj tim, a da će oni predano raditi na rešavanju teške situacije:

– Ovo je pozitivna priča, sportska priča. Svi smo mi deca Partizana i igračke veličine, Nikola je NBA zvezda. Biće nam i potrebna pomoć svih, ali pun sam optimizma da možemo da izađemo iz ove krize. Naravno trebaće vremena za to ali uz svesrdnu pomoć svih struktura u klubu, sponzora, navijača nadam se da ćemo izaći iz krize – rekao je novi potpredsednik kluba iz Humske. 

Podsetimo, Duško Vujošević je odbio drugu ulogu kod novog rukovodstva, danas je takođe zapretio bivšem potpredsedniku kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter