0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ATAMAN: Izvinjavam se zbog dešavanja od prošle godine, mi volimo srpski narod

Objavljeno: 08.09.15 u 22:24

Selektor turske reprezentacije Ergin Ataman rekao je pred sutrašnji meč sa Srbijom da se nada fer-plej utakmici.

U centru pažnje u sutrašnjem meču koji počinje od 14:30h biće i Ergin Ataman, selektor Turske i trener Galatasaraja, koji se isticao pogrdnim izjavama o srpskom narodu posle ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu pre utakmice Evrolige Galatasaraj – Crvena zvezda.

– Nadam se da će to biti fer-plej meč, na terenu i van njega. Još jednom hoću da poručim da mi volimo Srbiju, da nemamo nikakav problem sa srpskim navijačima i još jednom se veoma izvinjavamo zbog onoga što se dogodilo prošle godine, ali u sportu neke stvari ne možete da kontrolišete – rekao je Ataman posle pobede njegove selekcije nad Nemačkom.

– Pobeda protiv Nemačke bila je jako važna za nas, jer su teroristi ubijali naše zemljake prethodnih dana. Poginulo je 30 ljudi, policajaca, vojnika… Naša zemlja ima trenutno većih problema, a večeras smo pobedom dali morala našem narodu.

Veoma ceni reprezentaciju Srbije i dobro poznaje srpske igrače.

– Biće to jako teška utakmica, jer je Srbija već ostvarila tri pobede, ali i mi igramo odličnu košarku i znamo srpske igrače. Nadam se da će biti fer-plej meč, na terenu i van njega – istakao je Ataman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter