8
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

VELIKI PEH ZA MILINKOVIĆA: Partizanov važan šraf pod znakom pitanja za derbi

Objavljeno: 07.09.15 u 11:42

Fudbaleri Partizana, uprkos optimističkim najavama od pre nekoliko dana, mogli bi znatno oslabljeni da uđu u 149. večiti derbi.

Naime, kako je za list Sport otkrio doktor crno-belih, Ilija Rosić, bugarski reprezentativac Valeri Božinov može vrlo lako da propusti meč sa Crvenom zvezdom koji je zakazan za 12. septembar.

– Povreda Božinova je prilično teška i otkako ju je doživeo u duelu sa Belorusima konstantno je na terapijama i miruje. Ne bih da prognoziram mnogo unapred, ali sam skeptičan u vezi sa njegovim nastupom u utakmici sa Crvenom zvezdom – kaže Rosić i dalje nastavlja u istom tonu.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

– Kako sa medicinske tačke gledišta, tako i zbog činjenice da nije u trenažnom procesu, što bi bio rizik. Ipak, hajde da sačekamo da se vrati u klub, pa ćemo precizno da ocenimo stanje u kome se nalazi – kaže za „Sport” doktor Partizana Ilija Rosić.

0
0

8 Komentara

  1. jos bolje ako ne igra..on je igac pred penzijom,,u svakom slucaju bolje saponic i oumaru da igraju jer su do sada u svim segmentima igre bili bolji od njega..

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan da je pametan trebao je da ulozi malo kesa u igrace na vreme, vec od pocetka sezone pa da se uigraju za LS da naprave jedan lep tim, jer da je imao barem dvojcu kvalitetnijih igraca prosli bi i BATE to je sigurno. Falio je samo jedan Devic koga su se setili 5 do 12 i jedan dobar defanzivac… i sve muke bi bile resene… iskreno samo to mrzim kod Partizan sto sve cekaju u zadnji cas, i ova uprava nije kriva za Zivkovica vec prosla na celu sa Djuricem, sto su ga oni vec unapred prodali i pare strpali sebi u dzepove naravno… Bozinova nista ne krivim siguran sam da daje sve od sebe i pod velikim je pritiskom malo vremena i strpljenja za GROBARE kao i za mene 😀

    0
    0
    Odgovori
  3. Pu baš nas neće, mogli smo da ubacimo umesto štopera igrača više u špicu ovako će nam trebati štoper. Valeri oporavi se do derbija molim te.

    0
    0
    Odgovori
  4. Oni i da je spreman nebih igrao dosao je klasa igrac Stevanovic pa ce on igrati levo krilo desno standardno Zivkovic samo sto zivkovic moze odlicno i levo da igra kao i stevanovic koji podjednako igra i levo i desno krilo odlicno brz je kao zile samo sto je jaci i visi igrac centarfora bi trebalo da bude Omaru jer decko ima snagu brzinu dobru realizaciju i fenomenalan je u skoku Saponjic je veliki talenat ali je jos dete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter