0
Fudbal

SELEKTOR BELGIJE: Azar bio najgori na terenu

Objavljeno: 07.09.15 u 09:55

Fudbaleri reprezentacije Belgije na jedvite jade su savladali ekipu Kipra rezultatom 1:0, a jedini pogodak na meču postigao je Eden Azar u 86. minutu susreta.

Uprkos golu, Azar se našao na meti kritika svog šefa struke, Marka Vilmtosa, koji je posle utakmice izjavio da je fudbaler Čelsija bio apsolutno najslabija karika njegovog tima.

– Iskren da budem, razmišljao sam da izmenim Azara, bio je najgori, ali sam odlučio da ga ostavim na terenu jer sam smatrao da ima sposobnost da reši meč u poslednjih 10 minuta. Na Svetskom prvenstvu je upravo uradio tako nešto – kazao je Vilmtos.

– Svima je jasno da sam očekivao mnogo više od njega, ali će igrati sve bolje kako sezona bude odmicala – smatra strateg Belgije.

Strateg Belgije je pohvalio role Mertensa i Divoka Oriđija.

– Nastupi i doprinos Oriđija i Mertensa u drugom pluvremenu je jako važan zato što su dali instant doprinos na terenu. Kao rezultat svega toga postali smo opasnji u poslednjih pola sata meča – istakao je Vilmtos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter