3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Matuidi noćna mora Rajkovića, Mitar pogodio za Srbiju, Matić pokazao zube Pogbi (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.15 u 23:39

Srbija je poražena u prijateljskom meču od Francuske 2:1. Utakmicu je bez premca obeležio Blaz Matuidi koji je postigao oba gola za „galske petlove“, a prelep je bio drugi kada je loptu zakucao iza leđa nemoćnog golmana Rajkovića. Dobra vest za naš tim je gol Aleksandra Mitrovića, ma koliko god on bio plod srećnih okolnosti. Kada su dueli u pitanju, bilo ih je mnogo, a fotoreporteri su najviše puta u „klinču“ uhvatili Nemanju Matića i Pola Pogbu. Pogledajte foto-izveštaj naših reportera sa lica mesta.

0
0

3 Komentara

  1. Mislis da su citali novinske clanke na svetskom prvenstvu pa ga proglasili najboljim golmanom do 20 god. Bio je dobar … Ono sto se moglo braniti je odbranio i cak bio i siguran poprilicno, a ovo sto je primio niko nebi odbranio,

    0
    0
    Odgovori
    • Cinjenica da ima mladost i neke golmanske kvalitete. ali ipak, mali je vise naduvan i uzdignut i smatram da ce biti prosecan golman kakvog ima vecina prosecnih ekipa. Ako jedan golman treba da bude dobar, treba da bude dobar u svim segmentima golmanske vestine. Na liniji, na centarsut,izlazak, i na kraju sigurnost da daje ekipi. Stice se utisak da Rajko odbrani ono samo sto ide u njega da **ga lopta ne bi ubuila**, bilo je slucajeva pogresne procene prilikom izlaska na centarsuteve, lebdeo je u prazno u vazduhu, ponekad bi trebao golman koji daje sigurnost ekipi da odbrani ono sto svi vec vide u mrezi vidli ste Lorisa sta je covek odbranio Gudelju. Tako da bi Rajko bio dobar golman treba jos mnogo da radi jer je previse i prerano uzleteo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter