0
Košarka

DA LI SE SPREMA ZA CRNO-BELE? Bivši Partizanov centar vredno trenira u Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 07.09.15 u 17:19

Najavljeni dolazak Nikole Pekovića na mesto predsednika KK Partizan povećao je apetite navijača ovog kluba koji se nadaju i velikim pojačanjima u igračkom kadru.

I pre vesti da bi košarkaš Minesote mogao da preuzme vođenje kluba govorkalo se da bi u Humsku mogao da se vrati Kosta Perović koji je trenutno bez kluba i oporavlja se posle operacije prednjih ukrštenih ligamenata.

Nakon propuštenog prvog dela sezione bivši reprezentativac vredno radi na oporavku u Beogradu o čemu sveoči i fotografija koju je na svom Instagram profilu postavio Fizio centar u kojem se posle povreda oporavlja veliki broj naših sportista iz različitih sportova.

 

A photo posted by fiziocentar (@fiziocentar) on

30-godišnji centar je trenutno bez kluba, a prethodne dve sezone je proveo u ruskom Jeniseju iuz Krasnojarska. Pre toga Perović je u Endesa ligi nastupao za Unikahu, Barselonu i Pamesu (Valensiju) u koju je došao iz Golden Stejta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter