2
Domaći fudbal

FOTO> STARSPORT

PUT DO POBEDE U DERBIJU: Zvezdin novi čuvar mreže zna kako do trijumfa nad Partizanom

Objavljeno: 06.09.15 u 19:31

Damir Kahriman imaće svoj debi u ‘večitim derbijima’, ali i pored toga zna ‘recept’ za pobedu nad ‘najvećim rivalom’.

Odlaskom Predraga Rajkovića, novi čuvar mreže Crvene zvezde postao je Damir Kahriman, golman koji je prethodnih nekoliko meseci sa klupe čekao svoju šansu i na kraju je dočekao. Sledeće subote će po prvi put stati među stative u meču koji predstavlja najvažniju utakmicu za svakog navijača Zvezde i Partizana.

Veruje da zna ‘recept’ po kojem bi crveno-beli trebali da savladaju crno-bele.

– Vruće srce i hladna glava, trebalo bi da bude dobar recept za pobedu u derbiju. Igrao sam u karijeri i veće utakmice od ove, ali zna se kakav je značaj duela sa Partizanom i mi smo svesni toga. Za mene je važnije da rastemo kao ekipa iz meča u meč, da imamo jasan cilj i da idemo ka njemu – rekao je Kahriman, a prenose Novosti.

Partizan je aktuelni šampion i učesnik grupne faze Lige Evrope, dok za to vreme Crvena zvezda drži prvo mesto na tabeli Jelen Superlige sa četiri boda više i jednom utakmicom više.

– Ma, lopta je okrugla. Prija kad si na prvom mestu, kad znaš da imaš koji bod više, ali jednostavno je rano da gledamo tabelu. Ostalo je mnogo da se igra, dele se bodovi… Mi nemamo potrebe da žurimo, znamo šta nam donosi pobeda u derbiju i sve ćemo raditi da nastavimo sa ovim započetim nizom uspeha – istakao je  Kahriman.

‘Večiti derbi’, 149. po redu, igra se u subotu, 12. septembra na stadionu ‘Rajko Mitić’ sa početkom u 18 časova.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter