0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PLAVŠIĆ: Samo da se mi spremimo za derbi, a kada proradi adrenalin…

Objavljeno: 06.09.15 u 14:13

Pojačanje Crvene zvezde Srđan Plavšić veruje da će njegova ekipa u pravom raspoloženju dočekati ‘večiti“ derbi protiv Partizana. 

Crveno-beli odigrali su jedinu utakmicu na mini pripremama u Termama Čatež, a jedan od istaknutijih u prvom poluvremenu koje je proteklo bez golova, bio je Srđan Plavšić.

– Zadovoljan sam kako je sve prošlo, utakmica je usledila dan posle dolaska ovde u Terme Čatež ali to nam nije smetalo. Šteta što nismo iskoristili inicijativu u prvom poluvremenu i postigli gol ili dva, sigurno smo igrom to zaslužili, ali ne brinem, ako ovako nastavimo ući će kad treba. Bitno je da stvaramo prilike i igramo onako kako šef od nas traži – rekao je Plavšić, a prenosi sajt kluba.

Mladi fudbaler prvi put je na ovakvim pripremama sa ekipom.

– Dobar je potez što smo iskoristili ovu pauzu i došli ovde da se pripremimo za nastavak prvenstva. Prvi put sam ovde i prezadovoljan sam svim uslovima. Čuo sam da ranije nije bilo ovog terena u samim Termama, a to nam sad baš znači jer je jako blizu hotela, ne gubimo vreme na autobus, već samo prošetamo nekoliko metara.

Zvezdu u narednom kolu očekuje večiti derbi, a Plavšić kaže:

– Prvo je bitno da se mi dobro spremimo, a o samoj utakmici ćemo više razmišljati kako se bude približavala. Verujem da će i ovde adrenalin proraditi, iako nismo u Beogradu, gde verujem da se već svi polako spremaju za tu utakmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter