0
Košarka

NOVICKI O SRPSKOM MENTALITETU: Srbi su uvek ovako hladnokrvni

Objavljeno: 06.09.15 u 19:18

Kao da su se uloge obrnule – za nas poslovično ‘hladnokrvni’ i ‘čelični’ Nemci koji uvek igraju do kraja, sada hvale Srbe zbog tih vrlina.

– Šta reći, razočarani smo jako, isfrustrirani posle ovakvog poraza, ali bilo je ovo izuzetno košarkaško popodne za sve. Bila je odlična utakmica, uzbudljiva i mi smo se borili vrhunski. Na kraju, nažalost, falilo nam je i malo sreće. Šteta zaista, ali Srbi su obično ovako hladnokrvni – rekao je posle meča Dirk Novicki i opisao pogodak Nemanje Bjelice iz svog ugla:

Plajs je zakasnio za sekundu, to je Bjelica iskoristio i pobegao mu. Posle toga nije mu bilo teško da postigne pogodak. Šteta, ali zaista je bila odlična utakmica. Ne smemo mnogo da tugujemo, moramo da odmorimo i spremimo se za naredni meč – istakao je najbolji košarkaš Nemačke.

Opisao je i atmosferu u svlačionici svoje reprezentacije posle šoka koji su doživeli.

– Posle ovakve utakmice nije bilo bučno, svima su bile glave pognute. Ali, ne smemo da dozvolimo da nas taj osećaj prati. Borili smo se svim silama. Imali smo šansu da pobedimo do samog kraja, ali eto, nije nam se dalo – objasnio je Novicki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter