7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NOVI DEFANZIVAC CRNO-BELIH: Partizan je veliki klub, a ja sam mu veliki navijač

Objavljeno: 06.09.15 u 12:32

FK Partizan u finišu prelaznog roka angažovao je nekoliko novih igrača.

Među njima iz banjalučkog Borca stigao je i defanzivac Aleksandar Subić koji bi trebalo da zakrpi „promaju“ koja je nastala kada na poziciju dva štopera stanu Fabrisio i Balažic.

– Partizan je veliki klub, ja njegov veliki navijač. Ostvario mi se san! Ovo je neshvatljivo – ne krije uzbuđenje Aleksandar Subić, prenosi Sportski žurnal.

– Oduvek sam želeo i maštao da izađem pred prepune tribine stadiona u Humskoj u crno-belom dresu. Hvala Bogu što mi se ispunila želja, na meni je da opravdam poverenje ljudi iz Partizana i dokažem da nisu pogrešili što su me angažovali. Konkurencija je žestoka, ali verujem u sebe, izboriću se za mesto u timu – istakao je Subić.

0
0

7 Komentara

  1. Partizn je u nekoliko zadnjih sezona toliko dominantniji od „sveopšte državne štete“, tako da im nije pomoglo ni perfidno, bolje rečeno pokvareno suđenje Miilorada Mažića. I u ovom derbiju se očekuje bar jedan penal, a ako ni to ne bude dovoljno , crveni krton je rezervna opcija. Nadam se da će bog biti na strani pravde, pa će pobediti bolji… jedini srpski klub koji redovno igra evropsku jesen.

    0
    0
    Odgovori
  2. -Samo 3 miliona imaju srecu da zavijaju za zvezdu, ostali nemaju tu „srecu“… ali IMAJU SVE OSTALO !!! .!. XXAAXXAA .!. SRECNO MAJSTORE, PODIGNI PEHAR SVAKE GODINE TRAJANJA TVOG UGOVORA SA NAJVECOM SRPSKOM FK SVETINJOM I IKONOM-Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ja sam odusevljen tvojim komentatima I na vestima Partizana I Zvezde. Uvek me nasmejes idiote jedan :)… Samo tako nastavi iskrvljeni umu…. hehehe… bravo!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Pusti idiota jos danas…vec sutra ga vracaju u Lazu,na nastavak oporavka,mada to kod njega tesko ide.Dobio je produzen vikend,zbog dobrog vladanja ali kad procitaju ove njegove kometare,dobice dozivotnu zabranu izlaska.Decko je mnogo prso.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter