12
AdmiralBet ABA Liga

MIŠKO RAŽNATOVIĆ: Ako Parker može da vodi Asvel, zašto Pek ne može Partizan

Objavljeno: 06.09.15 u 10:31

Jedan od najpoznatijih košarkaškim menadžera u Evropi, ali i u svetu, Miško Ražnatović, kazao je da ne postoji pravna prepreka da centar Minesote, Nikola Peković, postane predsednik košarkaškog kluba Partizan.

Miško Ražnatović, u razgovoru za Alo, uporedio je primer superstara San Antonio Sparsa, Tonja Parkera, koji je inače prvi čovek francuskog Asvela, sa slučajem Pekovića koji bi trebalo da postane prvi čovek KK Partizan.

– Za sada je Peković jedini kandidat za mesto Partizanovog predsednika. Po svemu sudeći, on će prihvatiti kandidaturu ukoliko skupština odluči da mu ukaže poverenje. Njegova ljubav prema klubu je nesporna, tako da bi sa velikim zadovoljstvom obavljao funkciju – navodi Ražnatović.

Poznati menadžer nema dilemu da li bi „Big Pek“ mogao da pomogne crno-belima.

– Ovo je već oproban recept. Toni Parker je prvi čovek Asvela, a pritom je košarkaš. Ista bi situacija bila i u slučaju Pekovića i Partizana. Košarkaš koji igra u NBA mora imati pouzdane ljude na koje može da se osloni u rukovođenju kluba jer ne može celokupan posao da padne na njegova leđa. Već imamo pomenuti primer Parkera koji govori da tako nešto nije nemoguće – poručio je Ražnatović.

0
0

12 Komentara

  1. Misko raznjatovic je pokazao u areni dolaskom svetskih zvezda koliko je mocan ako on savetima moze pomoci pekovicu u organizaciji kluba to je dobro drugo svi mladi igraci u srbiji ili su miskovi ili covicevi oartizan tesko ili nikako nemoze dovesti nekog talentovanog igraca milojevic vesa oetrovic macvan … zna se ciji su zato za neki orelazni perid dok se partizan finansijski ne oporavi miskovi saveti su neophodni on u svom poslu ima preko 700 igraca i na njegov nagovor moze doci neki od tih igraca doveo nam je lovernja vestermana daloa ne treba bezati od njega naravno covek ima interes u svakoj prici je novac tako i u ovoj.

    0
    0
    Odgovori
  2. miško tebi je krivo što nisi od mege napravio partizan ko čoki od zvezde fmp,pa to da je bilo nikad više nebi bio partizan i nikad više nebi navijao za taj klub partizan je osnovan 1945 ko i zvezda ta dva kluba nebi bila vise ta dva kluba,ustvari jedan jos postoji drugi je pokopan 2011

    0
    0
    Odgovori
  3. Narko kartel kažeš…pošto si plitke pameti seti se ko je igrao drogiran,da li TEPIĆ ili wilijams.KOJI BOLESNICI,BOSONOGI JADNICI…uskoro će sve biti isto…kladionica na 50+

    0
    0
    Odgovori
  4. kazes nije njemu lako.a da te pitam covic kada vam je uzeo klub,sa 20 i ne znam koliko miliona duga da li je dao od KIM taj novac ili kada se klub ugasi taj dug se brise?
    zvezda beograd.ej.
    nekome su presenici Kicanovic,Danilovic,Pekovic a nekome pudlica koja vam je klub uzela.sto je javno i rekao da niko fmp-u nece da zabrani kako da se zove.znate vi ali boli 17 godina pa ste i preko toga presli.
    E i da dace novac i dovescse sponzore.kao sto je divac dao i naravno danilovic.
    alo nikada Partizan propasti nece.ime,trofeji,tradicija,nacijaci.lepo ste ponadaste bivse moje komsije sa kalemegdana a sada stevana supanca zeleznik.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovo je Srbija, ne zaboravite, a printom mislim da Vujosevic i Todoric zele od njega da iz uku novac i ako Pekovic da novac Partizanu onda bi bilo realno i da Vujosevic oprosti sva dugovanja koje prema njemu ima Partizan i eto izlaska iz krize.

    0
    0
    Odgovori
  6. Sile zla menjaju oblik, ali cilj ostaje isti, dovesti u zabludu zatupljeni deo Srbije i trovanje naroda. Rićša je našao svoje sluge za distribuciju narkotika. Poziv carinicima, kada igraci i strucni štab kk narko katela prelazi granicu, svo raspoloživo ljudstvo na pretres, oni su sada sluge gospodina Rožajca i kao takvi će služiti za distibuciju narkotika ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! !

    0
    0
    Odgovori
  7. .!. XXAAXXAA .!. Polako, ali sigurno se GRUPISEMO i STVARA SE JOS JACI-PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!! PORUKA SILAMA ZLA-STVARA SE GRADJANSKI I ELITNI OTPOR CIGANIZACIJI SRPSKOG DRUSTVA I SPORTA !!!

    0
    0
    Odgovori
        • A od koga ce privuci pare,prosvetli me? Deco znate li da na celu kluba moze doci licno Putin,ako vlast neda pare nece ih ni biti..vidis kako je u FK cim su usli u klub ima se para..na nasu zalost

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter