8
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KARADŽIĆ ‘BOCKA’ DELIJE: Eto, ispunili smo im želju

Objavljeno: 06.09.15 u 09:53

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nije propustio „zicer“ da bocne navijače Crvene zvezde.

Naime, pre nekoliko dana u javnosti se pojavila vest koju je preneo Sport, da se najvatrenije pristalce Crvene zvezde protive odigravanju fudbalskog meča reprezentacije sa Portugalijom na stadionu „Rajko Mitić„.

Ipak, sve to nije mnogo iz takta pomerilo prvog čoveka Saveza koji nije ostao nem na ove priče, pa je, onako, spontano iz hobija, ispalio par otrovnih strelica ka Delijama sa kojima već godinama nije u najboljem odnosu.

– Mislim da smo još pre mesec dana donel odluku da se igra u Humskoj. Ne bih da komentarišem priču oko navijača jer nisam upoznat, ali ako je istinita, onda smo im ispunili želju -rekao je Karadžić, prenosi Sportska centrala.

0
0

8 Komentara

  1. TOLE-SRPSKI TERACH, TIPA I RASE STOKE: DS iliti RENT-A-CAR NAVIJACICA, PLACENE OD VLASNIKA AZILA ZA UMOBOLNE-COKIJA.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. prvo terzic covic i ostala govna pa dok dodje red na toleta.. svi oni su krali pre njega a danas danas se slobodno setaju i sto je najgore u vlasti su..

    0
    0
    Odgovori
    • Neznas ti nista kao ovnic pa on unistava i tvoje groblje postavio svinjara za presednika gura eke leve igrace u reprezentaciju a njegov najveci neuspeh je zlato mladih,nije znao slepac i njih bi rasturio nebi li zaradio koji milion.

      0
      0
      Odgovori
    • Nadam se da ti je istekao produzeni vikend iz Laze Lazarevic i da se nocas ili najkasnije ujutro,vracas tamo odakle su te otpustili jer samo tamo pripadas i tamo ti je mesto.Sudeci po komentarima,propadas grupi izmedju kretena i idiota i nema ti leka,osim povisenog stepena nadgledanja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter