0
Košarka

FOTO: STARSPORT

JUNAK SRBIJE POSLE MEČA: Danas ja, sutra neko drugi…

Objavljeno: 06.09.15 u 17:37

Nemanja Bjelica razbio je Špance, utišao je i Nemce, ali i dalje stoji čvrsto na zemlji.

Na tajm-autu je dogovoreno da završavaju Bogdanović, Teodosić ili Bjelica. Ispostavilo se da je poslednji navedeni bio usamljen, probio i ‘flouterom’ utišao 13.000 ljudi u ‘Mercedez Benz’ areni. Posle meča je preneo šta je rekao kapitenu Teodosiću pre izvođenja poslednjeg napada.

– Rekao sam mu, biću sam ja ili on. Ovog puta sam bio ja, sledeći put će biti on. Juče sam rekao da je ovo možda bila najbitnija utakmica na šampionatu, možda smo bili malo opušteni, ali samo bi trebalo da nastavimo da igramo i biće sve u redu – rekao je Bjelica posle meča.

– Nemci su odlična ekipa, sa onim malim plejmejkerom i Novickim koji je veliki igrač, čvrsti su. Igraju dobru odbranu, ali imali smo sreće na kraju s tim da smo je i zaslužili – istakao je popularni Beli.

Sledi dan odmora, pa meč sa ‘slabašnim’ Islandom u utorak.

– Nismo bili sveži kao juče, nije bilo energije, prijaće odmor, hoće… – zaključio je junak pobede Srbije po završetku meča u razgovoru sa novinarima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter