14
Domaći fudbal

GROBARI MOGU DA ODAHNU: Milinković dobio pojačanje pred derbi!

Objavljeno: 06.09.15 u 09:31

Fudbaleri Partizana biće jači za predstojeći 149. večiti derbi i meč 9. kola Superlige Srbije sa Crvenom zvzedom!

Naime, kako prenosi Sportski žurnal, bugarski internacionalac Valeri Božinov uspeo je da se oporavi od povrede noge i biće spreman da od prvog minuta istrči na teren stadiona „Rajko Mitić“ 12. septembra.

Kao što je poznato, Božinov je zaradio veliki otok na skočnom zglobu u revanš susretu plej-ofa Lige šampiona sa BATE-om iz Borisova kojeg su crno-beli pobedili sa 2:1.

Nakon toga nasptup bugarskog reprezentativca u najvećem meču srpskog fudbala našao se pod znakom pitanja. Srećom po navijače „Parnog valjka„, ovaj momak je uspeo da sanira povredu i moći će da pomogne svojim saigračima u važnom pohodu ekipe iz Humske za povratak na tron Superlige.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

Kako navodi Sportski žurnal, Valeri Božinov je prethodnih dana trenirao odvojeno od ekipe, radeći po specijalnom programu. Iako prognoze nisu bile ružičaste, Božinovu je povreda sanirana brže nego što se očekivalo, pa je ovaj 29-godišnji napadač pozvan za utakmice nacionalnog tima sa Norveškom i Italijom.

Ipak, u meču sa Skandinavcima Božinov, nije dobio šansu, ali jeste bek crno-belih, Ivan Bandalovski. Uprkos svemu tome, Bugari su pretpreli poraz od 0:1.

0
0

14 Komentara

  1. prvih nekoliko utakmica je odigrao odlicno malo su ga i povrede poremetile on je odlican igrac kad proradi bice vrh

    0
    0
    Odgovori
    • To su bile utakmice protiv filijale Metalca i Jagodine,gde vas sudija castio sa 3 gola,izmedju ostaloh i njega,kad je odgurnuo igraca ispred sebe,rukom a videlo se i iz aviona.Na svim ostalim,medju najgorima na terenu.Njegovo vreme je proslo,jedino ga AZIS INSPIRISE.

      0
      0
      Odgovori
      • Tako je bre, predsednik Jagodine u upravi ZVEZDE znaci da je Jagodina nasa filijala, i Vozdovac je nasa filijala jer je Babarogic koji nas pokrao na svakom derbiju u upravi ZVEZDE, a i OFK je nasa filijala jer je Terzic i njima i ZVEZDI prvi covek kluba a i Spartak je posto im je Terzicev rodjeni kum predsednik… Da li mozes stvarno biti tako tupav gane???

        0
        0
        Odgovori
  2. Bpzinov je odlican igrac a sto ne pruza sve sto zna je druga stvar ne moze on davati golove ako mu ih neko ne napravi sansu al ce vidimo u derbiju neka da dva komada i iskupio se

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako da odahnu? On dok je igrao, svi smo se hvatali za glavu a kako stvari stoje- opet cemo! Nek’ nam je Bog u pomoci!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter