0
Evropske lige

DI VAJO SE PRISEĆA: MIha je jednom u svlačionici polomio tablu

Objavljeno: 06.09.15 u 20:40

Velika frka se podigla u Italiji povodom pritužbi igrača Milana na ponašanje trenera Mihajlovića odnosno fudbalerima je zasmetalo to što ih srpski stručnjak javno proziva u medijima pa su kao dečica otišli da se požale drugom roditelju – upravi kluba.

To je naravno bio povod da italijanski mediji još jednom ispitaju one koji poznaju Mihajlovića o njegovom karakteru, a jedan od onih koji se odazvao je legendarni napadač Marko di Vajo.

– Mislim da su Mihine metode jedan od razloga zbog čega ga je Milan i angažovao. Sada je potpuno isti kao i kada sam ja igrao u Bolonji, a on bio trener. Želi da motiviše grupu i da ih izazove kako bi pokazali karakter. Pored toga, to što on govori u javnosti sigurno je već rekao igračima u svlačionici. Želja mu je da igrači budu gladni pobeda i takođe cilj mu je da ih isprovocira kako bi mu oni pokazali da on nije u pravu, objašnjava Di Vajo.

Legendarni fudbaler se prisetio jednog detalja od pre nekoliko godina kada je Mihajlović bio trener Bolonje.

– Gubili smo na poluvremenu utakmice protiv Torina, bio je toliko ljut da je vrištao na nas, a tablu za crtanje je polupao. Posle odmora smo se vratili na teren i pobedili sa 5:2, ali dan kasnije on je i dalje bio ljut i govorio je da moramo da igramo svih 90 minuta kao što smo u drugom poluvremenu tog meča, priseća se Di Vajo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter