9
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ĆURČIĆ: Stojković je opcija broj jedan, Rajković će dobiti šansu

Objavljeno: 06.09.15 u 21:32

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u ponedeljak očekuje prijateljski duel sa Francuskom u Bordou, a večeras je održana i zvanična konferencija za štampu na kojoj se pored selektora Ćurčića bio i prvi golman Vladimir Stojković.

Upravo je golmanska pozicija bila jedna od glavnih tema razgovora sa novinarima koje je zanimalo da li će Predrag rajković uskoro stati na gol odnosno kada će u potpunosti odmeniti Stojkovića.

– Stojković nije tu zbog bivših zasluga, već zbog trenutne forme i očigledno je da je on opcija broj jedan. To je pokazao i na duelu sa Jermenijom, ali ne odričem se ni Rajkovića koji ravnopravno konkuriše i videćemo kako će to funkcionisati u narednom periodu. Dobiće šansu, objasnio je Ćurčić koji nije zaboravio sa spomene da je tu i Željko Brkić.

Na istu temu je pričao i nekadašnji golman Partizana i Crvene zvezde.

– U godinama sam u kojima se osećam najbolje i mogu najviše da pružim. Mogu da kažem da sam u poslednje dve godine počeo da branim , a do tada je sve bilo 50-50. Ne vidim zašto bih se bojao eventualne promene, rekao je Stojković, a prenosi Žurnal.

Utakmica između Francuske i Srbije je na programu u ponedeljak od 20.45 sati.

0
0

9 Komentara

  1. Sigurno mu istice ugovor u klubu u Januaru ili Junu i trebalo bi da se opet neko utali u novi ugovor…normalni razlog ne postoji.Nisi ti za ovo mesto i sto te pre promene,imacemo realnije sanse za nesto u narednom ciklusu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hoce li jedan trener da skupi hrabrost i napraviti ekipu iz svih klubova super lige pa da se vrate i navijaci i da srbija ponovo bude ona prava,jer sramno je da najbolji golman sveta bude rezerva jednom ????? i veliki broj igraca partizana budu privilegovani zbog prodaje a nisu pokazali nista sto govore rezultati. shvatite reprezentacija je ,,svetinja “ i igraju najspremniji a neuspeh se zavrsava ostavkom svih od trenera do presednika saveza.pitanje za Karadjica gde su vam navijaci i oni sto dolaze zasto zvizde ?

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisi ti džaba tu gde jesi, sluga nečastivog, kao sto nam ni fudbal nije džaba tu fde jeste, to je uzročno-posledična veza ! Vidi se gde je glodarski fudbal, a gde Zvezdina kosarka! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU ! !

    0
    0
    Odgovori
    • bravo za komentar i ovi momci sada sto razbijaju u kosarci su igrali nekad za zvezdu ali nisu mogli da budu prvi jer je dominirao neki klub a mi smo ostali sledeca sezona tako je isto i u fudbalu sve dok budu na silu istiskivali igrace zvezde iz reprezentacije i mogu cak i da kezem i igrace vojvodine bicemo gde smo sada.

      0
      0
      Odgovori
  4. Pa nisi džaba ti tu gde jesi slugo nečastivog, a ni fudbal nam nije dzaba tu gde jeste, uzročno-posledična veza ! Vidi se gde je glodarski fudbal, a gde Zvezdina kosarka ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU ! !

    0
    0
    Odgovori
  5. E koji mediokriteti vode repku. Vidi se ko ga je postavio za selektora i cije igrace forsira.Ivanic najbolji damaci igrac nema mesta a onaj zatesani Brasanac igra to je bruka ma kakva bruka to je skandal. Da je pametan mali Rajkovic pa lepo stopama Mandica. Za sve sto su sada u FSS slikanje u policiji i uzimanje izjava o procentima koje ovi kvazi selrktori uzimaju za pozivanje rvoljina od igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter