0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

BERLIN NAM JE TALIČAN: Nova pobeda Ivane Španović za kraj sezone!

Objavljeno: 06.09.15 u 18:54

Poslednje takmičenje u  Ivaninoj sezoni za pamćenje donelo joj je još jednu pobedu.

Srpska atletičarka danas je skakala na Mitingu u Berlinu i iako joj skokovi nisu bili na daljini prethodnih, ona je sa rezultatom iz druge serije od 6.60 metara uspela da trijumfuje još jednom. Osim tog skoka ona je imala ispravan skok u prvoj seriji od 6.40 metara i u trećoj 6.47m. Srpska atletičarka je u konkurenciji od deset atletičarki zauzela prvo mesto.

Ivana je ove godine ostvarila istorijski uspeh kada je nacionalnim rekordom od 7.01 metar osvojila bronzanu medalju na SP u Pekingu, a šest dana nakon toga pobedila na finalu Dijamantske lige sa magičnim skokom od 7.02 metara. Podsetimo da je Španovićeva zimus osvojila zlato na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu.

Osim nje, na današnjem mitingu takmičio je i sedmoplasirani bacač kugle na svetu Asmir Kolašinac. Nažalost, ni on nije bio na nivou svojih najboljih rezultata , te je u ukupnom plasmanu od devet takmičara zauzeo peto mesto sa najdaljim hicem od 20.37 metara u poslednjoj seriji. ( 20.19m, 20.16m, 20.07m, 20.17m, 19.98m, 20.37m)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter