6
Košarka

FOTO:STARSPORT

TODORIĆ: Nismo mogli da nađemo bolje rešenje od Nikole! U ponedeljak zakazivanje izborne skupštine!

Objavljeno: 05.09.15 u 23:07

Sportski direktor Partizana i član radne grupe Dragan Todorić je najavio da će u ponedeljak biti zakazana nova izborna skupština. 

Potvrdio je i da će Miroslav Berić biti glavni saradnik Nikoli Pekoviću i dodao da je Nikola odreagovao ljudski i navijački.

– U ponedeljak bi trebalo da zakažemo skupštinu. Posebno raduje što je odreagovao iznenađujuće lako, svestan koliko je Partizanu potrebna pomoć. Izlišno je napominjati koliko je veliki partizanovac i čovek. Nije zaboravio koliko je Partizan njemu pomogao, oseća moralnu obavezu i mogućnost, ali i želju i volju da se upusti u rešavanje problema koji nikada nisu bili veći. Nikola se dogovorio sa Mićom Berićem koji će obavljati funkciju dok on ima obaveze u Minesoti –  rekao je Todorić u izjavi za Večernje novosti.

Čbude izabran, Peković će skupštini predložiti članove u Upravnom odboru.

– Nismo mogli da nađemo bolje rešenje od Nikole koji je, kao što sam rekao, imao ogromnu želju da pomogne, ujedno zna da dolazi u teškom momentu. Ako nešto uradi, biće svestan da se na pravi način odužio klubu u kom se afirmisao i koji neizmerno voli. Ali, s druge strane, svesni smo da ne može ništa dobro da se izgradi preko noći, već samo da se sruši – završava Todorić.

Prvi zadatak je definisanje statusa Duška Vujoševića.

0
0

6 Komentara

  1. Toso, brate nas, od Nikole se nije mogao naci VECI, JACI ALIBI i PARAVAN, za OGROMAN novac koji stize u Svetinju, a znamo svi od koga, OD NAJVECEG SRBINA, za razliku od komsinice U KOJU CE DA ULETI-NOVAC OD GLAVNOG FINANSIJERA OVK-a !!!… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter