2
Evropske lige

KAO BLIZANCI: Da li znate kako Mesi i Aguero ‘cimeruju’ već 10 godina čak i kad im to zabrane!?

Objavljeno: 05.09.15 u 13:30

Napadač argentinske reprezentacije Serhio Aguero otkrio je da između njega i Lionela Mesija postoji duboka povezanost i bratska ljubav. 

Kun je ispričao da su njih dvojica već deceniju nerazdvojni cimeri, iako je to nekad bilo i protiv pravila.

– Leo mi je najbolji prijatelj i uvek delimo sobu noć pre utakmice s reprezentacijom, i tako je od 2005. godine. On može vrlo brzo da zaspi, i strašno ga iritira kada ga probudim s preglasnim TV-om, ili vibracijom mobilnog telefona, ponekad moram na prstima otići do toaleta da ga ne bih probudio – uz smeh otkriva Aguero i nastavlja:

– Nedavno je fitnes trener koji organizuje spavanje, predložio jednokrevetne sobe za svakoga, a Leo je na to dodao ‘sve je to u redu, ali Serhio i ja smo u istoj sobi’. 

mesi-aguero

Aguero je dodao da se on i Mesi često šale na račun svoje bratske povezanosti.

– Kada jedan od nas nije tu i ne prisustvuje utakmici, obično budemo sami u svojim sobama. Poslednji put kad se to desilo i kad Leo nije bio tu, poslao mi je poruku: ‘koga su ti dodelili u sobi?’, na to sam ja odgovorio ‘ne brini o tome ljubavi, sam sam’, a on je uzvratio ‘ne pomišljaj da me prevariš’ – uz smeh je ispričao Aguero.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter