0
Košarka

EUROBASKET 2015: Novicki strahuje i nada se umoru Srbije posle Španije (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.15 u 18:11

Najbolji nemački košarkaš Dirk Novicki nada se da će srpski igrači biti izmoreni posle današnjeg meča sa Špancima, kako bi Nemačkoj posao bio ‘olakšan’.

– Imali smo problema sa pik-en-rolom, a svi znamo da je Teodosić jedan od najboljih pik-en-rol igrača u Evropi. Dobra stvar je što oni (Srbija) igraju sa Španijom i biće umorni baš kao i mi. Srbija je sjajna ekipa – rekao je Novicki.

Zatim je izrazio nadu da će umor ‘onesposobiti’ igrače Srbije u sutrašnjem duelu sa njegovom Nemačkom.

– Dobra stvar je da Srbija igra protiv Španije i verujem da će biti malo umorni sutra – istakao je Novicki.

(youtube / Emmet Ryan)

Njegov saigrač, plejmejker Haiko Šafarcik o Srbiji misli sve najbolje.

– Srbija je jedan od favorita za titulu, vicešampion sveta i sjajan tim i akoa budemo igrali kao danas, nemamo šanse. Lideri tima su Teodosić i Bejlica. Bjelica možda ne na tipičan način, već tiho iz senke, ali svakako igrač koji daje mirnoću timu – rekao je Šafarcik a zatim istakao nezadovoljstvo prikazanim na otvaranju protiv Islanda.

– Prva utakmica je uvek teška pogotovo kada ste jedan od domaćina. Mislim da je bilo dosta pritiska, na trenutke smo se dobro nosili sa njim, na trenutke ne, ali sve u svemu, nismo zadovoljni današnjim mečom“, zaključio je igrač Bajerna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter