2
Košarka

FOTO: STARSPORT

DANGUBIĆ: Momci, vi ste sjajni, vratite se za zlatnom medaljom!

Objavljeno: 05.09.15 u 14:41

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić počeo je sa treninzima u svom klubu nakon što se nije našao na spisku putnika za Eurobasket.  

S obzirom da je upoznat sa atmosferom i kvalitetima Orlova, Dangubić je optimista pred nastupajući Evrobasket, a reprezentaciji Srbije želi svu sreću i ostvarenje zacrtanog cilja:

– Želim im mnogo sreće i da se vrate sa zlatnom medaljom. To su sve zaista sjajani momci. Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem u takvoj ekipi, jer je prava privilegija biti deo reprezentacije Srbije. Moja velika želja je da zaigram u dresu sa državnim grbom na nekom velikom takmičenju. Radiću još napornije kako bih stigao do tog cilja – poručio je Dangubić.

Nemanja se sada okreće obavezama u Crvenoj zvezdi. Ekipa se pod vođstvom trenera Dejana Radonjića vredno sprema za sve izazove koji je očekuju učešćem u četiri takmičenja naredne sezone:

– Spreman sam, vredno sam trenirao ovih 45 dana sa nacionalnim timom. Svaki trening je bio zadovoljstvo, a sada će mi i taj rad tokom leta pomoći da se brzo vratim u ritam u klubu. Mnogo obaveza je pred nama i još mnogo rada, kako bi smo se uigrali za početak sezone i prve utakmice u ABA i Evroligi – konstatuje Dangubić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prethodna sezona bila je najuspešnija u istoriji kluba, a Nemanja Dangubić iz takmičarske godine u kojoj su osvojena čak tri trofeja posebno izdvaja dve stvari:

– Krasila nas je neverovatna hemija u timu i ogromna borbenost. Uz to, ostaće upamćena i fantastična podrška navijača koju smo imali. Možda nekome to zvuči nevažno, ali vrlo često, taj huk i pozitivna energija sa tribina su pravili razliku koja nam je pomagala da pobeđujemo – kratko je zastao Dangubić i potom dodao:

– U svlačionici već imamo internu parolu, nešto kao lajt-motiv i poruku za navijače koju ćemo uporno ponavljati do početka sezone „Hoćemo punu halu“. Zaista nam je važno da imamo veliku podršku na svakoj utakmici. Zato pozivam naše navijače da budu uz nas, a to će najlakše uraditi kupovinom sezonske ulaznice – rekao je Nemanja Dangubić.

Podsetimo, KK Crvena zvezda od 1. septembra nastavio je sa akcijom prodaje sezonskih ulaznica, uz koju svaki kupac dobija i člansku kartu „Zvezdaš“.

0
0

2 Komentara

  1. ..Tvoja velika zelja ti se nije ostvarila, a to nije NE-igranje u repki, nego NE-igranje u KLUBU ZA KOJI NAVIJAS OD MALIH NOGU-PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!..Kao i Bobiju … .!. XXAAXXAA .!. SVI STE VI LATENTNI GROBARI !!!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter