34
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BORBA PROTIV TOLETA: Delije ne daju Ronaldu da igra na stadionu ‘Rajko Mitić’

Objavljeno: 05.09.15 u 09:52

Fudbalska reprezentacija Srbije u oktobru će dočekati Portugaliju na stadionu Partizana, a ne Crvene zvezde kako je prvobitno planirano.

Naime, kako piše list Sport, Delije su zabranile da reprezentacija Srbije igra na našem najvećem stadionu sve dok je na čelu saveza Tomislav Karadžić. To znači da će Kristijano Ronaldo i drugari istrčati na „travnati tepih“ stadiona u Humskoj, a ne na stadion „Rajko Mitić“.

Kako Sport prenosi o stavu Delija se pričalo u svečanoj loži stadiona „Karađorđe“ gde je Srbija juče pred praznim tribinama dočekala Jermeniju.

0
0

34 Komentara

  1. Звезда Србија Никад Југославија-за разлику од малог партизана који је био и остао Југословенски, то јест хрватски клуб, чији је председник био њихов Фрањо Туђман. Звездини навијачи неће навијати за Србију све док лопов и гробар нашег фудбала Толе Лопове, смрдљиви црногорац, не буде одстрањен из Српског фудбала!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde glodari ne tupite.Vas JNA,, tudjmansko croacijski stadion,, je prava stvar za odigravanje tako vazne utakmice.Vi gledajte i vi navijajte,a mi necemo i tacka.

    0
    0
    Odgovori
  3. Navijac sam Crvene zvezde sa vise odgledanih utakmica od vecine delija. Verovatno i ne znaju da je delija inace turcizam, a oni se ponasaju kao dahije!!! Koje ih, bre, kvalifikacije ovlascuju da rukovode Zvezdom i terorisu sve koji drugacije misle? Ulizivo im se Terzic, sad kuka jer su se okrenuli Covicu… Napravili su od Zvezde sprdnju evropskih razmera!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. pitanje za vrh drzave ako huligani odredjuju da li nacionalna selekcija ne moza da nastupa na stadionu zvezde onda fudbal treba amaterizovati i vise te bagre i sljama nece biti jer nece biti love a premijer je izjavio da pomaze zvezdu a oni mu ovako zahvaljuju

    0
    0
    Odgovori
  5. Čekajte ljudi, a zašto bi se uopšte igralo u Bg do daljnjeg? Novi Sad, Kragujevac, Niš – mislim da bi ti gradovi trebali da budu domaćini Reprezentacije Srbije do DALJNJEG! Ćao zdravo, sportski pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Zato što ne ispunjavaju uslove, ispunjavaju samo JNA, Rajko Mitić i Karađorđe… I to samo ako im se progleda kroz prste…

      0
      0
      Odgovori
  6. Slusaj ti ove grobare
    Kom bre stadionu partizana
    Kada vi i nemate stadion sta znaci JNA?
    Ronaldo kada je igrao na Mari ..
    Bezi ne vredi se raspravljati sa stokom

    0
    0
    Odgovori
  7. A šta je tu loše. Misim ima dosta gradova u Srbiji koji nemaju tolike komplekse i rado bi ugostili reprezentaciju. Evo recimo Banja Luka bi bila odlična solucija. Čak i Novi Sad se pokazao kao dobar bar što se tiče rezultata. Tako da ja ovo ne vidim kao neku lošu soluciju.

    0
    0
    Odgovori
  8. U rupi treba da igraju njihove reprezentacije Egipat,Pakistan,Indija,Sirija…a Srbija na Čair,Jna,Karadjordjevo…

    0
    0
    Odgovori
  9. Samo im vi dozvoljavajte da se ovako ponasaju, posle cete da se pitate sta se desava?! I sta ima oni da zabranjuju, pa nije to njihov stadion!!!

    0
    0
    Odgovori
  10. Pa ni ne bi moglo da se igra, kad je stadion u losem stanju, batalite tu pricu, trava je lostija nego na bilo kom drugom stadionu u SRBIJI.. Trebaju ljudi da lome noge bas ih zabole.. Samo nek oni dodju u Humsku a te ciganske gluposti nek resavaju sami sa sobom.. Nece tamo igrati samo Ronaldo, igrace i Ivanovic i Matic, i Rajkovic..

    0
    0
    Odgovori
  11. Kao što se mnogo puta do sada i videlo, klub vode narko dileri, koji se u javnosti predstavljaju kao vođe navijača. Eto nam i glavnog razloga zašto smo u dugovima 50 miliona… I sada objasni nekome pojam „stub Srpstva“, kada simbol te Srbije teraš od sebe. Ja neću da navijam za klub Vučićeve Srbije, koja je majka samo partijski podobnima. Srce me boli kada vidim šta ove generacije napraviše od Zvezde… Ma da… Verovatno smo i mi krivi, jer smo ih mi vaspitali… Sve u svemu, tuga…

    0
    0
    Odgovori
  12. naravno uz pomoc drzave mogu da rade sta hoce,pa jel vidite da ih samo oslobadjaju presuda, na saobracajni znak kad se nesto okaci napise mislim da je prekrsaj i zna se ko ga je ucinio ali kao sto rekoh drzava im to i dozvoljava

    0
    0
    Odgovori
  13. Došlo je zadnje vreme da taj čovek ode iz FSS. Niko ne kaže da će biti bolje ali vredi pokušati.
    A sve dok se budemo ovako prepucavali (delije i grobari) možemo samo da sanjamo o uspesima.
    DELIJA

    0
    0
    Odgovori
  14. Ko su oni da zabranjuju i određuju gde će da se igra? Vreme je za novi zakon kojiće kao u Španiji da zabrani sve navijačke grupe i uvede trenutne zatvorske kazne za svakog ko ima veze sa bilo kakvim incidentom. Obavezno doživotna zabrana prisustva na bilo kom sportskom događaju (ne da se dozvoli sudijama da odrede da li će, ili neće da ih kazne), obavezno godinu dana zatvora ako zabranu prekrši, i upisivanje upasoš da su registrovani fudbalski huligani. Pa nek izvole. I za kraj. Obaveza organizatora da podnese zahtev za odštetu protiv svih optuženih.

    0
    0
    Odgovori
  15. Ocigledno je da su ,,Delije ,, kriminalisticka , narkomanska banda , koji imaju kompleks zbog malog broja trofeja u svim sportovima .

    0
    0
    Odgovori
  16. Znaci, jos dugo, DUGO, SE NECE IGRATI NA MRAKani… .!. XXAAXXAA .!. OSIM, MOZDA, KADA BUDE GOSTOVALA SLOGA iz Petrovca na Mlavi..4 LIGA JE TO … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter