2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR MATIJAŠEVIĆ: Imamo kvalitet da budemo među četiri ekipe u Srbiji

Objavljeno: 04.09.15 u 09:09

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević, izjavio je da klub sa Banovog brda ima kvalitet da se plasira na jedno od prva četiri mesta u Superligi.

On je, u razgovoru za Sportski žurnal, istakao da je jako zadovoljan načinom na koji je obavljen posao u prelaznom roku naglasivši da bi, da nije bilo značajnijih transfera, sigurno napustio klub posle evropskih neuspeha.

Ipak, prodajom Brežančića u AZ i Stoiljkovića u Bragu, klub je napravio dobre poslove nakon kojih je angažovao proverene fudbalere poput Lija Adija, bivšeg igrača Crvene zvezde i Dinama ili Tijaga koji je već boravio u Srbiji.

– Prezadovoljan sam bilansom prelaznog roka. Siguran sam da će, od sedmorice novajlija, barem njih pet, a verujem i svi, pokazati kvalitet u Čukaričkom. Karaklajić je mlad, Jovanović je bio sjajan u Bežaniji, Janković je pozvan u A reprezentaciju Crne Gore. Stranci su dobro poznati: Tijago je već pokazao kvalitet, iza Li Adija su Crvena zvezda, Dinamo… Ranđeloviću je potrebno malo da se uklopi, Petrić čini odličan golmanski tandem sa Stevanovićem – kaže Matijašević.

Ipak, ni kvalitetno odrađen prelazni rok nije zaustavio glasine da bi Matijašević mogao da napusti Banovo brdo. On sam nije bio preterano raspoložen da priča na tu temu.

– Trenutno sam tu… Nisam imao vremena ni da razgovaram sa vlasnikom Draganom Obradovićem, sa kojim imam sjajan odnos. Bilo je razmimoilaženja sa trenerom Vladimirom Milojevićem, ali u poslednjih petnaestak dana mišljenja i stavovi nam se podudaraju. Normalno je da ponekad dođe i do neslaganja među ljudima. Sada sam više fokusiran na odlaske i dolaske igrača, a manje sam uz teren – naglasio je Matijašević.

– Sam bih napustio klub da nismo uspeli ovog leta da napravimo transfere. Uvek sam spreman da prvi preuzmem odgovornost, ali, prelazni rok smo super odradili. Tvrdim da ponovo možemo da budemo među četiri ekipe u Srbiji – poručio je sportski direktor Čuke.

0
0

2 Komentara

  1. Realno po kvalitetu zaslužuje 3 mesto, odmah iza Zvezde i Vojvodine, međutim golovi iz ofsajda za neke su regularni, njihovo pesničenje ne podrazumeva faul. Gospodari šunda, kiča, prevara i nameštanja i dalje žive zahvaljujući nečastivom Tomislavu lično. Tek samo je pitanje vremena kada će i ovaj Mordor kao onaj u kk otići u zaborav. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE! !

    0
    0
    Odgovori
  2. KVALITET JE JEDNO, A DIREKTIVA DRUGO, mada, ko zna, ako se UEFA bude ponovo UMESALA, MOZDA BUDETE CAK I DRUGI, VOSA TRECA, A ZVEZDA PRVA-ALI U 4 LIGI SRBIJE… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter