5
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

POJAČANJE ZA DERBI: Božović dobio pozitivne vesti, najbolji igrač crveno-belih spreman za Partizan

Objavljeno: 04.09.15 u 09:31

Tokom prethodnih dana u Crvenoj zvezd su nestrpljivo čekali lekarski izveštaj kako bi ustanovili da li njihov najbolji fudbaler ove sezone može da igra na predstojećem okršaju sa „večitim rivalom“.Naravno, reč je o Luisu Ibanjezu.

Nakon detaljnih lekarskih pregleda magnetnom rezonancom, utvrđeno je da povreda butnog mišića polako postaje deo prošlost za Argentinca.

Ukoliko se stvari nastave ovim trendom, nastup Luisa Ibanjeza na 149. večitom derbiju neće biti neizvestan, prenosi Sportski žurnal.

Ibanjez će danas krenuti sa saigračima u Sloveniju na mini-pripreme pred okršaj sa najljućim rivalom. Očekuje se da se od ponedeljka, posle lakšeg rada tokom vikenda, u potpunosti vrati u trenažni proces i da krene sa radom punom parom.

Bio je Ibanjez maksimalno disciplinovan u periodu oporavka, navodi Žurnal.

– Vežbao je pod nadzorima vrhunskih stručnjaka svakodnevno po šest sati u dve etape. Oseća i dalje bol, ali je otok skoro potpuno spao, sa velikim optimizmom kreće put Slovenije – piše ovaj list.

Luis Ibanjez je povredu zaradio pre oko 20 dana u susretu protiv Čukaričkog u kojoj je postigao dva gola i u kojoj je bio igrač meča. Prve lekarske prognoze bile su da zbog problema sa butnim mišićem neće moći da igra narednih šest nedelja, ali se Ibanjez oporavio brže nego što su lekari predviđali.

Argentinac je od dolaska u Zvezdu pružao konstatne partije i nema sumnje da će svom timu biti od velike pomoći.

0
0

5 Komentara

  1. Neverovatno je da samo partizani ostavljaju komentare na vesti o Zvezdi. Jel imate vi svoj klub ili vas je sramota da citate tekstove o njemu? U 10 godina mozda sam procitao tri teksta o partizanima, i stvarno ne razumem ovu opsesiju sa Zvezdom od strane komsija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo sam vam rekao da ciga nije povredjen vec predopingovan pa su morali da mu ciste krv do derbija kako bi prosao doping test

    0
    0
    Odgovori
  3. Trecerazredno „pojacanje“ azilantsko-mutantskog tima, koji ima godisnju platu(naravno, u deobi sa aboliranim) POLA MILIONA, 240 000 njemu, a isto toliko Doktoru, NORMALNO JE DA SE OPORAVIO I DA JE- ZA DOM SPREMAN-KAO I VASA BRACA… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter