11
Košarka

NAVIJAČI SU TO NESTRPLJIVO ČEKALI: Oglasio se KK Partizan!

Objavljeno: 04.09.15 u 16:30

Grobari nestrpljivo čekaju vesti iz KK Partizan. Najavljivane su velike stvari za danas i pronalazak rešenja, Nikola Peković kao zamena Predragu Daniloviću…

 

Oglasio se i Partizan na zvaničnom sajtu, na kojem piše sledeće:

‘Radna komisija je na današnjem sastanku jednoglasno predložila kandidaturu Nikole Pekovića za predsednika KK Partizan. Predlog će biti i zvanično iznet pred Skupšitnu kluba na vanrednom zasedanju.

– Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba.

Sa Nikolom Pekovićem je obavljen razgovor i on je prihvatio ponuđenu funkciju.

Radna komisija će nastaviti rad na zakazivanju Skupštine kluba u skladu sa procedurom. Članovi radne komisije: Ilija Dražić, Dragan Todorić, Budimir Krstović, Mirko Tišma i Mlađan Šilobad.

Lepa vest za Grobare je potvrđena, čekaju se nove vesti i rasplet situacije…

0
0

11 Komentara

  1. Indirektno Pekovic je kupio KK Partizan. Ceka se taj zakon o privatizaciji klubova a to Vucic koci zbog FK Zvezda. Sa ovim dugom a pri privatizaciji FK Partizana, Zvezda mi bila brzo ugasena. Dug jer preveliki. U bliskom buducnosti ocekujem i konzorcijum koji bi bio finansijska podrsaka klubu( KK ). Sportski sektor odlicno radi a dovoljno je, recimo, pogledati tim Partizana za poslednjih pet godina ( lovrenj, vesterman, gist, mekejleb…) pa jasno uvideti da bi malo ekipa u Evropi s anjima moglo da izadje na kraj

    0
    0
    Odgovori
  2. on ako nam ne pomogne niko nece, ne zamajavajmo se ljudi, em smo osnovani u zagrebu jos samo fali da nam crnogorci (dule i pekmen) kroje odelce – a ovamo se dicimo srpstvom !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. NAJVECOJ SRPSKOJ KK SVETINJI I IKONI-PARTIZANU JE LEGENDA-PEKMEN, A STUBOVIMA SRAMA i SINOVIMA BLUDNICA-Zufer Avdija i NEOSTVARENI PIONIR PARTIZANA-COKI… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • Moram da te naucim (a ti proveri ako ne verujes) da su prvi kosarkasi tvog kk . koji je inace ugasen, bili svi hrvati osim jednog polutana (polu Srbin polu hrvat) dovedeni iz Hrvatske, pa ti sada vidi kome je Stepinac verski vodja.HA,HA,HA…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter